Parla amb nosaltres
Publicitat a l'abast de tothom

Express!!!

Per Marta Royo Espinet


Publicat el 2016-10-17


Dubtes en publicitat? Dubtes en comunicació?

A finals dels seixanta es va inventar una nova forma de cocció, la cuina amb l'olla a pressió. Una cuina més ràpida que amb l’olla tradicional. Aquest era el benefici principal, diferencial i únic. M’atreviria a dir i revolucionari. En aquella època, només n’hi havia una. La  Magefesa. Aquella olla va revolucionar la manera de cuinar de les nostres mares. Sí, mares perquè els pares si s'apropaven a la cuina, era per saber què hi hauria de menjar. Dit sigui...

He recuperat l’anunci de l’olla en qüestió. De la primera olla a pressió Magefesa. Un anunci en blanc negre (i en castellà sense traducció al català) amb eslògan que deia "En la olla a presión Magefesa se refleja la olla a presión" i amb el claim de la marca, que era "Ideas para un hogar".
A l’olla a pressió se li va acabar dient olla exprés perquè encara que no se cités a l'anunci aquella olla cuinava ràpidament. Més de pressa que la resta... Curiós que aquesta informació no es mencionés? Potser estava mal vist per l'època cuinar amb presses... Les mares d'aleshores no tenien accés a la informació que tenim ara, per tant ni s'ho podien imaginar! La seva manera d'obtenir informació dels avantatges que tenia aquesta olla era a través del boca-orella, d'altres amigues, veïnes o familiars que l'havien adquirit. De ben segur que les seves mares o àvies n'eren contràries, acostumades a cuinar amb el xup-xup de tota la vida.
Fer-ho diferent. Una nova forma de cuinar diferent, i resulta que millor i tot. Se’n conserven moltes més propietats, a banda de guanyar temps.

Fins ara podríeu estar pensant que us parlaria de cuina que, tot i que em defenso, qui em coneix sap que la paella té força èxit a la meva taula, no és el meu "negociat".
Doncs no. Us parlaré de publicitat. Tot ha vingut a tomb de la paraula exprés i de seva dubtosa reputació.

Què vol dir exprés? Una cosa ràpida, però que a voltes denota superficialitat, urgència, poca reflexió, immediatesa? No sempre, perquè a banda de l’olla exprés, tenim altres exemples exprés com el Cafè Express (curtet i concentrat amb tot l’aroma) o els Supermercats Express (on s’hi pot trobar de tot, a tota hora).
En aquest sentit i sota aquesta filosofia, des de Mosaiking Comunicació t’oferim un nou servei:  l'Express Consulting de Mosaiking. Sessions de curta durada on aclarir dubtes puntuals en imatge, publicitat i comunicació. Concentrat, però de qualitat. Com el cafè ☺
I, per què t'ho puc oferir? Perquè la meva feina és efectiva, la meva experiència de més de 20 anys ho avala.

L’Express Consulting de Mosaiking és un servei de consultoria, com tants d’altres, però enfocat a la comunicació. Per resoldre aquelles qüestions que tens al cap i no saps ben bé a qui preguntar... De la manera que et sigui més còmoda: per e-mail, telèfon, xat, Skype.

T’has preguntat mai si...
  • A l’hora de crear una nova marca, millor el teu nom personal o un de ben diferent.
  • Posar molta informació o poca en una targeta de visita.
  • La teva web comunica o només informa.
  • T’interessa estar més ben posicionat a Google.
  • Val la pena un bon SEM, que potser confons amb un bon SEO.
  • Un perfil personal o una pàgina a Facebook.
  • Et cal estar a LinkedIn però no saps com.
  • Twitter és interessant pel teu negoci.
I tu, què et preguntes sobre el teu negoci? Contacta’ns i t’ajudarem! Express Consulting de Mosaiking Comunicació, reserva la teva sessió.