Parla amb nosaltres
Publicitat a l'abast de tothom

Por als espais tancats?

Per Marta Royo Espinet


Publicat el 2016-11-15


Mosaiking idea Sota Terra

El meu post d'avui és una mica diferent. Avui us proposo un post en clau de promoció. Tot i que no m'agrada promocionar les coses de forma activa, ja que penso que les bones coses es promocionen soles, aquest cas és diferent.
Avui us vull explicar un curs, que neix fruit d'una vivència en primera persona. Jo pateixo, patia claustrofòbia. Sí, por als espais tancats. Per tant, por a viatjar en tren i a anar per sota terra...
Fa un any, em vaig personar a Ferrocarrils de la Generalitat per proposar-los el fet de fer un taller teòricopràctic per ajudar a la gent (i ajudar-me de passada a mi mateixa) a superar aquesta fòbia (sí una fòbia que un 10% de la població pateix, ha patit o patirà en algun moment de la seva vida...).
Em van obrir molt amablement les portes, em van escoltar i els va entusiasmar la idea.
Com que a més a més sóc publicitària, vaig crear un concepte per aquests tallers, Sota Terra fins on tu vulguis amb FGC i Surt del Túnel. No és el mateix dir que farem uns tallers per superar la claustrofòbia, que dir que podràs sortir del túnel. Dir-ho per tant d'una forma molt més emocional i molt més empàtica. El que sempre us explico. El què dir i el com dir-ho, una de les premisses de Mosaiking.
Es tracta d'un dissabte al matí, on es fan 4 hores de sessió; una part tècnica on s'explica la teoria del tren, i una part pràctica, de la mà d'una psicòloga, per explicar tècniques de relaxació i respiració. S'acaba amb una pràctica, agafant el tren de Sarrià a Plaça Catalunya.
El cost són 75 €. Sí, té un cost. Bàsicament per donar-li valor. Per experiència, si una cosa et fa por o no t'agrada massa o et costa, si és de franc, el dia abans te'n pots desdir molt fàcilment. Crec que no és un preu molt alt pel valor afegit que té. 4 hores amb un psicòleg especialista en fòbies i una pràctica. Quan val una visita al psicòleg?
La primera edició fou tot un èxit. Als participants em remeto.
Aquest dissabte, dia 19, comença la segona edició amb un primer taller. Us convido que si coneixeu algú amb claustrofòbia, li feu arribar aquesta informació, i així els ajudes a sortir del túnel.
Més info a: SOTA TERRA D'FGC