Parla amb nosaltres
Publicitat a l'abast de tothom

De la rauxa al seny

Per Marta Royo Espinet


Publicat el 2017-03-02


Reflexions per la teva marca

S'ha acabat el Carnaval. S’ha acabat la rauxa. Comença la Quaresma. Torna el seny. Ja pots desmaquillar la teva marca i posar-te a treballar en com definir-la i comunicar-la bé.
Aquí 8 propòsits per aquesta època de reflexió (crec sí, no practico però crec que hi ha alguna cosa més quan marxem d’aquí), aplicables també per la teva marca:
  1. Deixa les pressions diàries, omple’t de serenor i tranquil·litat. La teva marca cal que reflexioni qui és i cap on va.
  2. Digues el que penses, però pensa el què diguis. La teva marca cal que tingui i comuniqui la seva essència.
  3. Mostrat tal com ets. La imatge de la teva marca ha de transmetre els seus valors.
  4. Sigues coherent, mantén la fermesa en les teves opinions i creences. La teva marca ha de mantenir la línia estratègica que hagis definit.
  5. Intenta ser millor en el teu dia a dia. La teva marca ha de ser la millor del seu mercat.
  6. Tingues a prop als teus amics i encara més als teus enemics. La teva marca ha de saber amb qui pot avenir-se i tenir molt clara la seva competència directa.
  7. Cultiva les relacions amb el teu entorn. La teva marca ha de mantenir viva la relació amb clients, col·laboradors, competidors… De tothom se n’aprèn.
  8. Cuida’t i mima’t. Per dins i per fora. La imatge gràfica de la teva marca ha de ser clara, neta, comunicativa.

I si vols aprofundir en l’àmbit personal jo no et puc ajudar, però sí que et puc ajudar a reflexionar sobre la teva marca, per convertir-la en una marca exitosa. La més exitosa del mercat. Recordeu que la missió de Mosaiking Comunicació és convertir productes en marques exitoses.