Parla amb nosaltres
Publicitat a l'abast de tothom

Marta Royo Espinet és la líder de Mosaiking. Economista de formació i Publicitària de professió. Mare de 3 fills. Col·labora en diversos mitjans catalans. El 2011 va crear el seu propi projecte, Mosaiking Comunicació, una consultoria d’imatge, publicitat i comunicació amb la missió de convertir productes en marques. És de les que pensen que se li ha de perdre la por a la publicitat. Tan si ets petit, com gran, és imprescindible crear la imatge del teu producte, i donar-lo a conèixer. Dimensionant cada projecte i cada marca al seu mercat i al seu pressupost, però les marques s’han de crear i dissenyar. És una dona enèrgica, optimista i extravertida. Li agrada llegir, el cinema, la família i les taules amb bon menjar i un bon grup d’amics. Si la vols conèixer una mica més, pots llegir una contra dedicada a ella a El Periódico.

Maria Josep Rosanas és la dissenyadora i la il·lustradora. Graduada en Disseny Gràfic per Elisava Escola universitària de disseny de Barcelona i amb més de 25 anys d’experiència. Mare de 3 fills. La seva feina sempre s’ha enfocat en els emprenedors i les petites empreses, el motor de l’economia. Creativa i amb gran motivació pels nous reptes. Amant de l’art, la música, l’esport i el bon vi!

Rosalia Ferrer Ardèvol és la community manager. Llicenciada en Belles Arts, especialitat en Disseny Gràfic. Sempre s’ha dedicat a comunicar-se d’alguna manera o altra amb els que l’envolten. Mare d’un fill. La seva feina relacionada amb el món editorial li ha fet entendre que tot el que s’ha d’escriure, millor pensar-ho dues vegades. Amant de l’harmonia dintre el caos i de les coses boniques, com la sorra entre els peus i el somriure a la mirada.

Marta Cupons és la nostra estudiant en pràctiques. Està acabant la carrera de Publicitat i Relacions Públiques a la Pompeu Fabra. Està fent les pràctiques universitàries a Mosaiking, aportant el seu coneixement a banda de la seva energia i les ganes d'aprendre i conèixer coses noves. És una persona exigent, dinàmica, responsable i molt treballadora. Dóna un toc d'aire fresc a Mosaiking!