ACTUALITAT EN CLAU DE MARCA

ACTUALITAT EN CLAU DE MARCA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Benvolguda comunitat,

Com va l’agost?
Com van les vacances?

Els qui em seguiu per xarxes, sabreu que jo estic força bé. Gaudint molt després dels dos estius anteriors, si m’ho permeteu, de merda.

El primer, ens trobàvem en plena pandèmia, també acabava de morir la mare.
El segon, seguíem en pandèmia sense tenir massa opcions per a fer.
Aquest estiu per fi torna a ser “normal”, com Déu mana. Amb la sort d’estar envoltada dels meus estic podent fer les coses que m’agraden, que m’omplen i que em carreguen d’energia positiva per afrontar amb molta força el nou curs que aviat començarà.

He fet ganxet, he fet caminades, ha fet ioga, he fet aqua gym al mar, he vist la lluna plena, avui ja he començat la quarta novel·la de l’estiu (que us recomanaré més endavant quan l’hagi acabada), he ballat sardanes, he cuinat molt, moltíssim, he fet algun àpat fora amb colla (aquest any però, pocs, poquets), he compartit uns dies amb les nostres noves amigues ucraïneses, he conegut i xerrat amb gent nova i he deixat enrere gent tòxica. De moment, no m’he avorrit gens.

Falten pocs dies per a tornar a la rutina. Espero poder seguir gaudint de tot això aquests últims dies, puix sóc de les que als quinze dies de trencar amb el dia a dia habitual comencen a agafar-me tots els mals.

Ara bé, tot i fer vacances, el meu cap professional no ha parat del tot. Vull compartir amb vosaltres una idea que se’m va acudir fa uns dies mentre no feia res. Mentre contemplava el mar sense cap mena d’expectativa (sabíeu que les millors idees a voltes surten del no res?) vaig pensar com podria aportar valor a la gent en general, no als experts ni als clients, amb la meva experiència en comunicació. I… EUREKA!

He decidit que cada mes, faré un recull de les 3 o 4 o 5 notícies més interessants de l’actualitat, en faré una anàlisi en clau de marca i de comunicació i ho compartiré amb vosaltres.

Amb quina finalitat? Amb la de mostrar a la ciutadania que hi ha vida més enllà del dia a dia de la política i del futbol… No és interessant saber el perquè els polítics comuniquen d’una forma durant l’hivern i d’una totalment diferent durant l’estiu? Potser perquè es volen mostrar més humans i més propers amb el ciutadà d’apeu? Vídeos a la piscina, ballades de sevillanes, fotos a la selva o anades en vaixell. Res és casual, tot està estudiat per generar Brand Awarness o notorietat de marca. Allò que l’important no és que es parli bé o malament d’un, sinó que se’n parli…

Interessant per analitzar, també, el fenòmen “Concerts/Festivals d’Estiu” que surten com a bolets o la canço de l’estiu, que per cert, enguany jo no sé ni quina és. 

Bé, m’acomiado de vosaltres desitjant-vos que si esteu encara fent vacances, les seguiu aprofitant al màxim. I si no en feu o encara no n’heu fet, us siguin lleus aquests moments de feina (ànims, que la calor ja va de baixada…)

Ens retrobem al setembre.

Primera cita amb vosaltres, a meitats de mes, quan l’escola ja hagi començat. A veure què trobem i què podem analitzar. Accepto suggeriments i idees.

Bon final d’estiu!

Marta.

Eps, i a disposar si heu de menester quelcom en questió d’imatge o de comunicació (www.mosaiking.com).