Anem de Marques

Anem de Marques

Anem de Marques

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Benvolgut Joan, Carles, Pedro, Johan, Jordi, Ramon…
Benvolguda Meritxell, Maria, Paloma, Carme, Joana, Anna, Belén…

Estic molt contenta de presentar-vos el nou espai quinzenal que la setmana passada vam inaugurar a Betevé Ràdio. Dins el programa “El matí de Barcelona”, amb la Núria Ferré, hem creat una nova secció; “Anem de Marques”. Aquest espai pretén ser un “consultori” quinzenal on volem donar un cop de mà al teixit comercial de la ciutat de Barcelona. Barcelona té un punt destacat en l’oferta comercial i associativa. El comerç representa una font de riquesa, a més de ser un dels eixos vertebradors de la vida de la ciutat i, sobretot, dels barris!!!  L’impuls i la reinvenció del comerç és el que dona continuïtat a un model comercial de qualitat, capaç de conviure alhora amb les grans cadenes comercials (instaurades a la ciutat i no només al centre) i amb el comerç on-line (un mercat in crescendo).

Com ho farem?
Convidarem un comerç, un negoci o una entitat de la ciutat de Barcelona, en directe ens explicarà el seu projecte i li demanarem que ens formuli un parell de consultes en clau d’imatge, màrqueting o publicitat.
Oi que és interessant? Els programes de ràdio estan plens de consultoris. Psicològics, de plantes, de sexe, d’animals, de nutrició, de cuina… però no n’hi ha cap que parli de marques!

Som-hi! Si ets un comerç de Barcelona i tens ganes d’explicar-lo per la ràdio vine de marques amb Betevé Ràdio.

Escriu-me un correu a marta.royo@mosaiking.com i et convidaré a venir en directe. I, a més a més, respondré els teus dubtes!

La primera convidada de la nova secció ha estat la Carolina Fernàndez, d’Etnia Barcelona, una marca d’ulleres amb una botiga (FlagShip) al Born. Un referent al barri.

Aquí et deixo el podcast de la xerrada que vam tenir: “Anem de Marques” del 16 de gener

Bona setmana! Sigueu bons i… feliços.

Marta.