Aroma de magenta

Aroma de magenta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

El 2020 serà l’any de les aromes. Comencem l’any parlant de nosaltres. De l’aroma de Mosaiking Comunicació.  El del magenta. El magenta, segons la psicologia del color, és el color que transmet equilibri emocional i harmonia física. Evoca lògica i perspicàcia, és un color sofisticat però pragmàtic. I s’associa amb  sentiments d’autoestima i satisfacció. És el color base de Mosaiking Comunicació. La nostra consultoria de publicitat.

A Mosaiking Comunicació escoltem el teu projecte amb totes les seves aromes i t’ajudem a reflexionar i a pensar en com crear la teva marca, la seva història i comunicar-la. Tot amb el propòsit final de crear una bona imatge de marca, amb una clara proposició de venda que comporti la satisfacció pel teu client. Ho fem amb harmonia i equilibri. Mirant-te als ulls i amb les orelles ben obertes. Per fer-t’ho fàcil i molt còmode. Amb una creativitat notòria, única. I buscant sempre  l’emoció i harmonia que transmetem amb la nostra feina.  Aconseguir clients lleials satisfets amb el teu producte, és la nostra fita. Un client satisfet et recomana perquè adquireix allò en què confia. Que el 2020 sigui l’any de la teva marca i de la satisfacció dels teus clients! Nosaltres ens hi deixarem la pell perquè així sigui!

Al blog de Mosaiking Comunicació et donem pautes per crear la teva marca i dur-la pel bon camí. Subscriu-t’hi i estaràs al dia!

Explica’ns el teu projecte i t’ajudarem a trobar el teu color.

Mosaiking Comunicació, entre tu i la teva història. 

Més info: www.mosaiking.com

Al web www.aromademarca.cat/ tasta el primer capítol de franc en PDF. Bona lectura!