Aroma d’estiu. Aroma de “que bé que m’hi trobo”

Aroma d’estiu. Aroma de “que bé que m’hi trobo”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Segona setmana

Primera setmana de vacances per a molts (per a l’equip de Mosaiking Comunicació). Sensació de “que bé que m’hi trobo”, oi? Com si fes tota la vida que m’hi estic, aquí…

De bon matí, a la terrassa, amb un suc de fruites acabat de fer, amb la calma. A mig matí, estirar-me la platja veient barquetes i flairant l’aroma de la mar. Ben dinat, fent migdiada amb un barret de palla sota un desmai mentre rumio què faré durant la tarda: si passejar via verda amunt o via verda avall, tot fent un gelat i, sota el braç, un bon llibre (jo et recomano el meu) per quan m’aturi a respirar natura… I tot això, sense mirar gaire l’hora, no fos cas que m’estressi de cop. Aquesta setmana, la primera de vacances, ho dubto…

Vaja, fent VACANCES!

Ara nosaltres també ja ho podem dir. Estem de vacances! Ens retrobem el 2 de setembre!