Aroma d’Hotel (Chelsea)

Aroma d’Hotel (Chelsea)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

L’Hotel Chelsea no és un hotel qualsevol. És l’hotel de l’Olga.
Em preguntava, només d’entrar-hi, quina aroma tenia… No us penseu que és la típica d’ambientador, en el millor dels casos, ni, per descomptat, de moqueta, ni de resclosit…

L’Hotel Chelsea té l’aroma del record, de la joventut, de la dolçor, dels estius pels camins de ronda, de “fem un tomb amb la teva vespa?”… I de tantes i tantes coses que hem fet!

Poso els peus al Chelsea i, només d’entrar-hi, sona:

When the night has come, and the way is dark,

And that moon is the only light you see.

No I won’t be afraid, no I-I-I won’t be afraid

Just as long as the people come…

Stand By Me,de Ben E. King, que em transporta a Tamariu. Tenia 15 anys. La primera vegada que m’escapava de l’habitació de l’Hotel l’Hostalillo, fins a la platja (la platja de la imatge del post), on m’esperava tota la colla. De la platja (tota la nit) vaig passar a la taula del menjador, on ja hi havia els pares esmorzant. El meu pare no em va dir ni “bon dia”. “La que em caurà”, vaig pensar. Només un “t’ho has passat bé?”, amb aquella mitja rialla tan seva que em va salvar la vida. I tant, que m’ho vaig passar bé! Tota la nit ballant! Quins records! Aquesta cançó no seria tan memorable per a mi sense l’empatia dels meus pares d’aquell dia…

L’Hotel Chelsea és el projecte personal de l’Olga Suanya per a aquest any 2020. Un blog quecada dia comparteix una efemèride, una cançó i la història que les connecta. Des de l’1 de gener fins al 31 de desembre. Un lloc per connectar-te amb el món a través de la música.

Una meravella, una petita joia, ara i sempre, però sobretot ara, en moments de confinament. Voltar per tot el món amb la música, des de l’Hotel Chelsea, és tota una experiència. Us pot acompanyar de fons mentre treballeu, mentre escriviu o, com faig jo, mentre no feu res. Seieu prenent el sol del balcó (si en teniu), o, si no, al sofà de casa. Amb cascos o sense, que soni la música pel veïnat i trenqueu el silenci… Agafeu la maleta i viatgeu pel món de la música, sense sortir de casa i sense sortir de l’hotel.

Us convido a seguir aquesta aroma, l’aroma del Chelsea Hotel, i a compartir-la amb els vostres amics, coneguts, veïns i saludats.

Cada dia, un fet nou per conèixer amb una efemèride, una cançó i la història que els connecta.

Gràcies, Olga, per aquesta meravella.

Clica, connecta’t a l’Hotel Chelsea i escolta… Si et ve de gust, connecta’t també a la seva llista de Spotify.

I, naturalment, ves-los seguint a TwitterFacebookInstagram. Cada dia una cançó, una efemèride  i una història que les connecta.