Avui, MosAiking ComunicAció s’escriu amb A

Dia de la dona

Avui, MosAiking ComunicAció s’escriu amb A

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

El 8 de març, Dia Internacional de les Dones o Dia de les Dones Treballadores, està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides (ONU).
Es commemora la lluita de la dona per formar part de l’àmbit laboral. Incloent-hi la independència econòmica i social. Es reivindica el feminisme i es denuncien les diverses formes de masclisme i micromasclismes.

Aprofitem aquesta setmana per escriure amb A les professions que possiblement altres dies de l’any es pensen en masculí singular.

A Mosaiking Comunicació som… mecànicA, taxistA, lampistA, futbolistA, informàticA, empresàriA, bomberA, professorA, productorA, transportistA, editorA, periodistA, farmacèuticA, escriptorA, publicitàriA, dissenyadorA…

Tant de bo el Dia Internacional de les Dones es visqués cada dia i, per sempre, tot es pogués escriure també amb A.

Mentre escric aquestes línies, de fons escolto el Popap de la Mariola Dinarès, a Catalunya Ràdio. Parlen de dones, mares, feministes. Dones que utilitzen les xarxes per donar veu a les seves inquietuds.
Durant l’hora que dura el programa, cada dia fan una consulta a la xarxa, “La consulta de 2/4”, l’anomenen. La consulta d’avui era: Homenatge a les mares. Digues, en una paraula, què has après de la teva mare. De la meva no he pogut pensar en cap paraula, només em ve al cap en tot el que em (ens) va donar i com em (ens) va estimar. Mama, gràcies per tant. Sempre al meu cor.