Comença el nou curs, també a Mosaiking Comunicació

Woman drinking coffee at home with sunrise streaming in through

Comença el nou curs, també a Mosaiking Comunicació

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Benvolgut i bentornat,

Per uns quants s’han acabat les vacances. Un període de calma, de desconnexió i de gaudir de les diferents coses que ens proposa  la vida.

Una desconnexió que reconec em feia falta, ja que vaig acabar el juliol ben farta de…, tot. He desconnectat molt sí, però et confesso també que trobava a faltar la normalitat. Enyorava la ciutat, el barri, la política, els meus clients, la feina, el despatx, la gent, el soroll. A vosaltres!

Fins i tot, enyorava les escombraries del meu carrer…

Comencen la lliga, la nova temporada radiofònica i televisiva, l’escola. Torna la novel.la de TV3. Els gimnasos s’omplen després d’uns mesos de buidor. Arriba el nou curs i aviat la tardor. I amb el nou curs, la tardor i la fresqueta, els nous propòsits. El setembre és una època d’engegar projectes, de començar noves aventures, de fer realitat molts somnis d’estiu. De deixar enrere per engegar de nou.

S’inicia un curs difícil, amb molts fronts oberts. Estarem a l’altura de les circumstàncies. De totes! Som un país d’emprenedors. De lluitadors.

Dir-te que personalment començo el setembre amb més il·lusió que mai, perquè hi ha quatre novetats que et vull explicar en primícia:

  1. Amb el llibre Aroma de Marca”al forn, a punt d’acabar-se de coure. Un recull de casos reals on parlo de marques i de com crear-les. Si Déu vol, sortirà al mercat al novembre!
  2. Amb una novetat que em fa especialment feliç, la de què torno a la ràdio. A Catalunya Ràdio. Seré una de les noves col·laboradores del programa sobre emprenedoria i comunicació Revolució 4.0.
  3. Amb entrada a la Viquipèdia. Feia temps que ho tenia a mitges i per fi ha sortit!
  4. I per acabar, en un nou despatx. Mosaiking Comunicació es trasllada al Carrer Mendel 4. No patiu que no ens movem del barri de Sarrià.

 

Per tant, començo el setembre amb molta alegria i il·lusió!

I a tu, Eva, Joan, Maria, Marta, Rosa, Elies, Ramon, et pregunto: Què?  Com ha anat això? Has descansat prou? I la tornada? Com es presenta? Amb tantes ganes com jo de fer un bon curs? Plena de bons propòsits? Personals, però també professionals?

Quins bons propòsits tens per a la teva marca en el nou curs que comença?

T’aconsello que agafis un paper i un boli, reflexionis, i apuntis què és allò que pots millorar per tenir el teu lloc al mercat.

  • Qui ets i en què et diferències de la teva competència?
  • Com ho transmets al teu públic? Amb un missatge diferencial i notòri?
  • Tens un logo prou explicatiu? Explica qui ets i com ets?
  • La teva web comunica, fa emocionar, o només informa?
  • Disposes d’una estratègia sòlida per les xarxes socials? O dispares fent posts i tuïts sense ordre ni concert?

Dedica una estona a preparar el curs. A pensar en la teva marca. I si veus que vas perdut… xiula! Amb molt de gust t’acompanyarem. Clica aquí —> Mosaiking Comunicació i veuràs tot el que podem fer per ajudar-te! Recorda que posem música a les idees i traiem a ballar la creativitat. 

Avui és dilluns, és 3 de Setembre, per uns quants és Sant Tornem-hi. Cal celebrar-ho.  I que per molts anys hi puguem tornar!