La consultoria de marca té molt poder

Consultoria de marca

La consultoria de marca té molt poder

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Reflexions necessàries i passos a seguir per a desenvolupar una marca de la forma correcta i efectiva

Digue’m com et dius i et diré qui ets, o la importància del procés de creació d’una marca per decidir el teu full de ruta.

Em dic George, però sóc George Clooney.Sóc aigua, però comercialitzo Lanjarón, Veri o Font Vella.Tinc un bar, però ofereixo braves, hamburgueses o entrepans acabats de fer.De Georges n’hi ha a patades, però de George Clooney només n’hi ha un.D’aigües n’hi ha a dojo, però de Lanjarón, Veri o Fontvella només n’hi ha una.De bars, els que vulguis, però El Tomàs, el Monterrey o l’OK són únics.

Venguis el que venguis, és bàsic que tinguis la teva pròpia marca per situar-te a la ment del consumidor. És molt important que tinguis molt clar tant el procés de creació de marca com els passos per a desenvolupar aquesta marca.

I recorda-ho: si no ho fas tu, corres el risc que ho faci algú altre. Ja ho deia Risto Mejide: “Crea la teva marca abans que algú ho faci per tu”. Algú pot ser que et posicioni i que no sigui del teu gust. Ell mateix es va convertir en una marca als 18 anys. Va decidir modificar el seu nom de pila perquè a la seva família hi havia vuit Ricardos. Va triar Risto, que és Ricardo en finlandès, es va convertir primer en publicista i es va llançar a la fama amb les seves àcides intervencions a OT.

Risto Mejide no deixa indiferent, agradarà més o menys, però està clar que ell ha decidit tenir sempre el control de la seva imatge de marca. Ell sempre ha tingut clar el procés de creació de marca.

Què és una marca?

Per a mi, una de les millors definicions és la de Jeff Bezos, fundador d’Amazon:

“La teva marca és allò que diuen de tu o del teu producte quan no ets davant”.

I com seria el procés de creació de marca i els passos per desenvolupar-la? L’ideal és fer una consultoria de marca basada en cinc punts clau, per després aprofundir en cada un d’ells.

Aspectes que tenim sempre presents com a consultoria de marca  

Consultoria de marca Barcelona

1. Què dir: missatge clau per comunicar el teu producte, servei o marca personal. Què aportes i en què et pots diferenciar.

2. Com dir-ho: de quina manera notòria, empàtica i memorable s’hauria de dir. És a dir, la fórmula creativa de traslladar el missatge clau de la teva marca.

3. Argumentari de comunicació: és imprescindible la redacció d’un argumentari assenyalant els missatges a comunicar.

4. Materials corporatius: reflectir el que s’ha treballat anteriorment en els diferents materials corporatius: targetes de visita, signatura digital, presentació corporativa o fullet de serveis.

5. Pàgina web: el teu aparador. Missatges ordenats i molt visuals. Fàcil de navegar i d’identificar el teu valor diferencial i la teva proposta de valor.

Posa’t en contacte amb nosaltres si voldries fer-nos alguna pregunta com a consultoria de marca 

Des de Mosaiking Comunicació, la teva consultoria de marca, et podem ajudar a crear la teva marca i a llançar-la. Hi ha moltes empremtes, però la que deixa Mosaiking a la teva marca és única.  

Què podem fer per tu?

Mosaiking Comunicació som l’agència de publicitat que està entre tu i la teva història.

Posa’t en contacte amb nosaltres i rebràs un tracte directe, proper i professional. Pots fer-ho trucant per telèfon al 699 943 802, enviant un correu electrònic a info@mosaiking.com o omplint el formulari de contacte que et trobaràs en aquesta pàgina web.

Contactar amb Mosaiking

Som-hi!

#consultoriademarca #procesdecreaciodemarca