La Rita volia una pàgina web

La Rita volia una pàgina web

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

La Rita tenia un neguit. Tenia clar que per comunicar el seu projecte de restauració necessitava una pàgina web. No sabia per on s’hi havia de posar. De fet, havia començat malament. Havia trucat a un “cosí” informàtic sense saber què havia de tenir la seva web.

La Rita no tenia clar ni l’estructura, ni el contingut, ni els apartats, i tampoc havia definit amb claredat els seus serveis…

¿Què li proposaríem des de Mosaiking Comunicació ? Li diríem que agafés paper i bolígraf i hi escrivís, primer de tot, qui era i què oferia. Per què ella i no la seva competència.

A Mosaiking Comunicació l’ajudaríem a posar-ho tot en solfa: definint l’esquelet de la web, els apartats i el contingut gràfic. També el format, el concepte creatiu i el disseny gràfic.

Ja són moltes les Rites que han contactat amb nosaltres. Han agafat paper i bolígraf, han seguit les nostres indicacions, i han tingut una web amb tots els ets i uts.

A Mosaiking Comunicació les històries acaben bé.

Explica’ns el teu projecte i t’ajudarem a relatar la teva història.

Mosaiking Comunicació, entre tu i la teva història.

Més coses… El 17 d’octubre faré una webinar (xerrada virtual) de franc, “El camí cap la teva marca” —> Clica aquí, trobaràs tots els detalls i com apuntar-t’hi (molt fàcil).