Malus domestica (o poma vulgar) i la tornada a la feina

Malus domestica (o poma vulgar) i la tornada a la feina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Digue’ns què ets i què vens, i t’ajudarem a crear la teva marca.

Si el que et diu aquesta imatge és només una poma, des de Mosaiking Comunicació, t’ajudem a veure altres coses…

1. Una poma golden

2. Compota de poma

3. Sidra

4. Una tarta tatín

5. Un Apple

Definint clarament els objectius estratègics del teu negoci, prenent com a base la diferenciació, per crear una imatge sòlida i dissenyar una bona comunicació. Aquí rau el teu valor com a marca. Pots ser una fruita (commodity), una poma (me too), una poma Golden (un me too amb marca pròpia), una compota de poma (amb un valor afegit), una ampolla de sidra (canviant l’ús del producte), una tarta tatin (una delicatéssen) o un Apple (convertint la poma en un estil de vida).

Anem més enllà? La teva poma, a més a més, pot ser:

1. Frescor

2. Repte

3. Seducció

4. Descoberta

5. Prohibició

O pot ser…

Tinguis un producte consolidat o de nova creació, aprofita la tornada de les vacances per a reflexionar sobre la teva marca, sobre el teu full de ruta. Pensa què vols ser, més enllà d’una poma: una poma Golden, compota de poma, sidra, una tarta tatin, un Apple o …

Reflexiona en com diferenciar-te i convertir-te en quelcom diferent i, si pot ser, únic. Un cop ho tinguis, caldrà que ho comuniquis i ho difonguis. I aquí cal també que siguis curós, per fer-ho d’una forma  notòria i memorable. Que la teva comunicació impacti i perduri en el temps.

Si necessites algú al teu costat per ajudar-te en totes dues coses, compta amb nosaltres. A Mosaiking Comunicació, trobaràs l’agència de publicitat que és entre tu i la teva història.