Marques en temps de #COVID

Marques en temps de COVID

Marques en temps de #COVID

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Ahir vaig tenir el plaer de participar en un nou #fightingCOVID (Instagram Live) organitzat pel Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya xerrant sobre la comunicació dels més petits (aplicable a qualsevol marca i àmbit) amb la Marta Catasús d’OOMKT

Us deixo l’enllaç a la gravació i unes pistes en forma de decàleg, de com fer créixer un petit negoci, una empresa, un comerç o una marca personal en general i, sobre tot, en temps de la COVID-19.

1. Tingues molt clar què dirde la teva empresa/negoci. En temps de crisi (COVID-19), intenta aportar valor a la societat. 

2. Sigues molt creatiu en com dir-ho! Busca tenir una marca que encisi i enamori.

3. Identifica molt bé el teu públic objectiu. Explica-li allò que vol sentir. Tingues cura amb el missatge. Som en una època de màxima sensibilitat.

4. Crea el teu logo i la teva identitat de marca. Mima els colors, les tipografies, els símbols. Fes-te agradable a la vista. 

5. Pensa en una identitat que funcioni tant en formats off-line com en formats on-line. Aprofita’t de l’on-line per fer-te viral i arribar a més gent!

6. No converteixis les teves comunicacions en informatius. Busca oportunitats, però no siguis oportunista.

7. Dissenya campanyes de publicitat que comuniquin. I, alhora, que ajudin i que aportin valor. 

8. Sigues clar i transparent amb el missatge. Ara, més que mai, es valora molt l’honestedat.

9. Fixa’t en la competència i tingues-li enveja sana. Suma’t a allò que fa bé. Felicita-la obertament!

10. Tria molt bé el teu canal de comunicació en funció dels teus objectius i la teva estratègia. Però tira del boca-orella. És moment que entre tots ens ajudem. Amics, coneguts i saludats. Explica’ls què ofereixes i demana’n difusió!

I la darrera: si vols crear la teva marca i la teva campanya de publicitat… truca al publicista!