Mosaiking Comunicació teletreballa per la teva marca.

Mosaiking Comunicació teletreballa per la teva marca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Amb l’any 2020 en marxa, a punt d’arribar la primavera, i el nostre petit país s’ha hagut d’aturar.

Sembla ser que començarem la primavera treballant des de casa per recomanació dels que en saben (metges, epidemiòlegs, Administració…).

Mosaiking Comunicació treballa al despatx, però quan toca, teletreballa. Tenim la sort que podem treballar des de casa, atenent els nostres fills i participant a la crida d’alerta amb mesures preventives.

Farem, això sí, la prevenció envoltats de flors. Posem una mica de color a la grisor d’aquests dies! Ho fem amb la margarida i els seus pètals, i explicant què pot fer per tu Mosaiking Comunicació aquests dies.

Què fa la margarida de Mosaiking Comunicació des de casa per la teva marca? Has pensat que potser és bon moment per parar-te a pensar com la tens i com la pots millorar?

Reflexionar-la. Pensar què fa bé i què pot millorar. Quina és la seva proposta de valor. Per què la meva i no la meva competència?

Proposar com fer-la créixer. Millorant-ne el nom? Els colors del logo? O, fins i tot, creant-la de nou?

Idear-li una imatge corporativa adient. Amb la signatura digital, targetes de visita, plantilles de documents o un fulletó de presentació de producte.

Pensar com fer la seva web. Amb un bon concepte que comuniqui i no només que informi. Amb una navegació senzilla. Amb missatges clau curts i clars.

Redefinint les xarxes socials. Treballant una bona estratègia social media adient als objectius a assolir.

Gestionant els seus perfils. Unificar la biografia i els avatars, i difondre el brand content fruit de l’estratègia.

I si la teva marca està en crisi pel coronavirus, també et podem ajudar a intentar donar-hi la volta.

I si necessites algun disseny, redisseny o tens qualsevol urgència en imatge, publicitat, comunicació o xarxes socials, o alguna consulta estratègica, no dubtis en contactar-nos. Des de casa, seguim al 100% al teu servei!

Mosaiking Comunicació, entre tu i la teva marca (des d’on sigui).