Que al 2019 no pari la música

Mosaiking Comunicació | Consultoría de publicidad

Que al 2019 no pari la música

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Soc a la plaça. Fent cua per comprar el dinar de cap d’any.

-“A qui toca?”. Em miro el número. Tinc el 19, i ara despatxaran el 18.
Mira, la cua porta el mateix ritme que l’any que tot just despatxemi el que ha de començar!
Casualitat? Segur! Soc de fixar-me en aquestes petiteses… Una cosa em porta a l’altra, distreta, pensant en si compro un tall rodó per fer al forn o repeteixo un pollastre farcit, mentre escolto la playlistresum del 2018 de Mosaiking Comunicació a Spotify

La música em porta records, sensacions i situacions, sobretot lligades a la feina. Repasso, mentre m’espero, el resum de l’any a Can Mosaiking.
A cada mes li hem adjudicat un estil musical diferent, cada mes ha tingut la seva aroma i ha tingut la seva peculiaritat. L’any ha transcorregut d’una cançó a l’altra, passant d’una aroma a una altra sense cap tipus d’enfarfegament…
L’aroma industrial ens l’ha aportat el Grupo Electro Stocks amb el disseny de noves promocions. L’aroma de descans, els Hotels Campanile, ajudant-los a navegar per les xarxes. L’aroma de pell natural, el nou posicionament per a la marca BIBA. Les professions liberals també han tingut la seva aroma, difosa dins la candidatura Renovació a les eleccions al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. També hem pogut flairar una aroma d’un insecticida amb formulació exclusiva, Danadim Progress. Ens hem banyat amb l’aroma de la il·lusió dels nous emprenedors, creant la marca de la Cris Plana Bach o de Positive Discipline Lab. I també hem col·laborat amb la premsa local del meu barri, El Jardí, proposant als nous socis i anunciants flairar l’aroma de tinta impresa.

-“Martaaa… Et toca?!”.
Seguia amb els meus pensaments i la Mei m’avisa que ha canviat el número en el cartell lluminós.
-“Que tens el 19?”.
– “Sí. Disculpa’m. Estava repassant la llista d’aromes del 18”.
Somrient i eficient com sempre, la Mei, que em coneix des de fa anys, em suggereix:
– “Repetim el pollastre farcit però amb fruits secs i tòfona d’aquella tan aromàtica?”.

Ara ja tinc clar què faré per al dinar de cap d’any, només em queda donar-vos les gràcies per haver-nos acompanyat un any més i desitjar-vos que al 2019 no pari la música!