Tu també ets autònom?

branding para empresas

Tu també ets autònom?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

T’ofereixo sis ajuts reals i de franc 

Soc autònoma des de fa ja… 9 anys. Des del 2011, quan vaig decidir emprendre el meu projecte personal, Mosaiking Comunicació, una agència de publicitat especialitzada en els més petits: autònoms, professionals liberals i marques personals.

Vaig plegar de treballar en el món de la multinacional, deixant de cobrar una bona nòmina, i vaig començar a facturar. Mesos sí i mesos no…
 
Sí, ser autònoma m’ha donat molta felicitat: treballar a la meva manera, tenir llibertat d’horaris, conciliar la meva vida familiar amb la vida professional i, sobretot, prendre les meves pròpies decisions sense sentir-me lligada a res ni a ningú. Ser autònoma (o tenir el teu propi negoci) ja saps que no és gens fàcil, i en mig d’una pandèmia mundial, encara menys. Sense oblidar que som el col·lectiu menys protegit del nostre país: els superherois anomenats autònoms podem sobreviure fins i tot a “virus letals”. O, si més no, això pretenen…
 
De totes maneres, i com diuen en castellà,  a llorar, a la llorería, així que et proposo sis ajudes reals per a tu, per millorar la marca de la teva empresa. Sis ajuts reals i de franc. Sí, ho has llegit bé, de franc! Sense trampes ni mentides. Des de Mosaiking Comunicació t’ajudo  a crear el branding del teu negoci per comunicar-lo bé i, així, poder vendre més. Aquesta vol ser la meva humil manera de contribuir a la crisi mundial. Amb les meves hores, la meva experiència i fent la meva feina, que m’apassiona.

Sis ajuts reals i de franc, per a tu:
1. Diferencia’t amb la teva marca: què fas millor que la teva competència. Ho reflexionem?
2. Decideix qui ets, què ofereixes, i comunica-ho. Busca la teva proposta de valor, en què ets únic. Ho concretem?
3.Envia’m el teu logo. El revisem?
4.Tens un eslògan que defineixi la teva proposta de valor? En pensem un?5.Passa’m la teva URL.  Hi donem un cop d’ull?
6.Ben segur que ets a xarxes. Mirem de treure’n més profit?
Si tu també ets autònom, envia’m un correu abans del 30 de novembre i et regalo una hora del meu temps.
Ah, i no cal que corris. Pren-t’ho amb calma. No és una cursa per als primers 10.000… Entre nosaltres, els superautònomsherois, també ens ajudem.
 
Pots deixar el teu comentari a Google My Business.