#somNoNo

#somNoNo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

A Mosaiking Comunicació som uns no-no. Teníem els ni-ni, i ara tenim els no-no. Què és un no-no? Els que diem no a la nova normalitat.

Ja d’entrada, si ens posem acadèmics, segons el Diccionari.cat, el mot normalvol dir “que és conforme a la norma, que no se’n desvia”. No es desvien de la normalitat les tres mesures bàsiques exigides que ens han comunicat per terra, mar i aire? “Mans, mascareta i distància” eren normals, el juliol del 2020? I, sense anar tan lluny, era normal, al gener d’enguany, quan podíem pensar que la COVID-19 era més aviat un nom molt semblant a la mascota olímpica d’en Mariscal que un virus molt letal?

Naturalment, que és necessari, i, per tant, ho acceptem. Normalitat… què és ser normal? El 2019 era una cosa, al gener, una altra, i en fase de confinament, desescalada i postconfinament, una altra.

A Mosaiking Comunicació volem ser no-no, perquè els conceptes s’han de comunicar de forma clara, els missatges s’han d’entendre, el contingut ha de donar respostes i, sobretot, cal que ajudem qui tenim a l’altra banda. 

Des d’aquí s’ha criticat molt aquest sintagma, “nova normalitat”, i s’ha batejat l’actualitat com la “represa”. Francament, ens agrada més. Represa després d’un tancament de més de dos mesos on el país s’ha aturat de forma contundent. Represa vol dir ganes, optimisme, energia, pensar en positiu i posar totes les forces a refer-nos de salut i econòmicament. Un país malalt no funciona, però un país econòmicament devastat, tampoc. 

La represa de Mosaiking, la nostra normalitat des del dia 13 març i de cara a futur, passi el que passi, segueix essent la d’ajudar els autònoms, les petites empreses i els comerços de proximitat a aixecar la persiana cada dia, la de crear noves marques, la d’idear campanyes que comuniquin, la d’estar al costat de qui necessita sortir-se’n, sigui com sigui.

La nostra normalitat sí que no és nova, és la de sempre: escoltar les teves necessitats i definir la millor estratègia, adaptada a la situació particular de cadascú, a la teva. Perquè parlem d’empreses i economia. Però darrere hi ha persones amb moltes ganes de fer, construir i créixer. I podem ajudar-te, tant si només tens una idea al cap com si vols millorar, canviar, reorientar o reactivar el teu negoci.

I la teva? Quina és la teva normalitat?