STOP AL 2020. A PEL 2021!

STOP AL 2020. A PEL 2021!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Diumenge va ser dia de ràdio. Una fantàstica tornada, després del merescut descans del període nadalenc. A l’#anemdemarques del “Són 4 dies” de Ràdio 4, amb el Goyo Prados, vam donar cop de porta a un trist, gris i desesperant 2020, per encetar el 2021 amb il·lusió i bon humor, esperant que sigui l’any de l’esperança, de la motivació i de fer les coses millor, des de la responsabilitat individual. 
 
Desitjo que el 2021 sigui, malgrat tot, un bon any per a tu i per la teva marca.
 
Et proposo 7 pistes perquè així sigui:Valor. Aporta valor al teu usuari en tot el que facis. Tant si vens peix com si desenvolupes solucions on-line. Pensa en el què i en el com el pots ajudar perquè se senti millor! Presentació.Tingues la teva marca impecable. Nom, logo i proposta de valor. Amb una bona presentació ben dissenyada i en format digital, estàtica o en vídeo.  S’ha acabat el paper! Interactivitat. Fes-lo participar del teu negoci i aprofita els seus comentaris. Qüestionaris, enquestes, jocs, vídeos, e-books… Llarga vida al màrqueting de continguts.  Adaptació. Adapta’t al temps que ens toca viure. A domicili? Digital? Només entre setmana? Fes bones previsions i tingues molta paciència. Viralització. El corona ha significat l’acceleració de la transformació digital. Aprèn a crear esdeveniments digitals. Xerrades, tallers, directes…. Atemporalitat. I si et graves amb allò que saps fer i ho difons per xarxes? Els meravellosos podcasts. Sempre seran allà i a l’abast de tothom. Xarxes. Les stories han canviat la nostra forma de publicar a xxss. La immediatesa guanya, ja no només a Instagram. També a Linkedin i a Twitter, (anonemandes Fleets). Pensa en el curt termini, la impaciència de l’usuari és extrema. 
I fins aquí, les meves humils recomanacions per un venturós 2021!

Aprofito per recordar-vos que us espero a Ràdio 4, un diumenge cada quinze dies, a les 10.00 h del matí per parlar d’actualitat en clau de marca, per analitzar campanyes i per recordar anuncis mítics. 
I també que em podeu trobar, sempre i a tota hora, al meu correu i al web de Mosaiking Comunicació. 

Aquí el podcast del programa…