Desemmascarant el famós RGPD

Mosaiking Comunicació | Consultoría de publicidad

Desemmascarant el famós RGPD

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Ja em disculpareu que us torni a escriure, i potser a molestar…

Aquests dies heu (hem) rebut correus i més correus alertant-nos d’això de la nova llei de protecció de dades que a partir d’avui entra en vigor. (RGPD)
Sembla que s’ha creat un bon aldarull!  Que si haig d’enviar un correu o no a la meva base de dades, que què faig amb els que no han acceptat però tampoc s’han esborrat, que què haig de fer amb els correus que jo rebo?

Bé, crec que ho he clarificat amb l’ajuda de la meva advocada Mercè Torras d’e-dret i Roqueta -Torras Advocats intentaré explicar-vos l’entrellat en quatre ratlles…

Què fer amb el nou RGPD:

És una llei creada dins del marc de la Unió Europea. S’està estudiant l’adaptació de la llei a Espanya que pot trigar un parell de mesos en cara en entrar en vigor. O sigui, quenocundaelpánico.

  • El fet d’enviar enviant un correu electrònic als vostres contactes informant que la seva adreça electrònica, així com la resta de les dades personals que en algun moment us hagin facilitat, des d’avui mateix seran objecte de tractament automatitzat en els nostres fitxers, amb la finalitat de cadascú (en el cas de Mosaiking Comunicació enviament de contingut via correu electrònic) n’hi ha prou, no és correcte. És a dir, per defecte, no val. Cal tenir l’acceptació expressa del consentiment. Via casella o via correu resposta de correu electrònic.
  • Dels clients (empreses o persones jurídiques) que teniu en vigor no cal tenir consentiment, ja que hi ha vigent una relació contractual.
  • De les persones físiques (siguin clients o no clients) que tingueu a la base de dades, cal tenir el consentiment.

Aprofito doncs per dir-vos que si voleu seguir rebent les nostres comunicacions, heu de donar-nos el consentiment mitjançant el formulari adjunt (els que ja ho feu fet, bingo!).
I que en cas que no vulgueu seguir sabent de nosaltres, ens podeu escriure un correu a info@mosaiking.com o entrar a la casella d’aquest correu (final de peu de pàgina) i anul·lar la vostra subscripció.

Esperem haver-vos aclarit una mica això de la RGPD

Bon cap de setmana!