A cop de marca

Logo-A-cop-de-Marca

A cop de marca

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Ens passem el dia envoltats de marques, parlant, comprant marques. Segurament, com que hi estem tan acostumats, ni tan sols ens fixem en com d’importants acaben sent en el nostre dia a dia. Les grans, però també les petites.

Per això, des d’El Matí de la República, de la mà d’Eric Bertran, han confiat a donar llum (i de forma continuada) a un projecte que fa temps que tinc al cap. La posada en marxa d’un Consultori en directe, on pugui respondre, també en directe, dubtes i qüestions relacionades amb marques i publicitat. El mateix que fem des de can Mosaiking, però ara, en directe, des d’una ràdio.  Vaja, com l’Elena Francis, però en publicitat.

Perquè tots tenim alguna cosa a dir de la nostra marca! Sigui gran o sigui petita. S’ha acabat allò de pensar que la publicitat és cosa només dels grans. Ni parlar-ne! Al contrari, pels petits fins i tot m’atreviria a dir que més que un dret, és un deure. Si no definim com crear la nostra imatge i la difusió per arribar als nostres clients, estem perduts.

Si jo dic Marta Royo Espinet,  vull que em considerin una publicitària de proximitat, assequible, fàcil de trobar. Que els ho faig fàcil, sense complicacions… Bona professional per descomptat (com mil d’altres) però el meu valor afegit, el meu avantatge diferencial és la proximitat i la vocació de servei. Els meus clients són tan meus que gairebé formo part de la seva empresa…

També m’agrada mostrar-me com sóc. Tant al meu web i com a  les meves comunicacions: extravertida, catalana, indepe, del Barça, m’agrada llegir i estar amb la família.

La meva proposició de venda seria: Marta Royo Espinet, la publicitària que et fa fàcil la publicitat.

Creieu-me, la publicitat, amb l’objectiu bàsic de comunicar el què fem, de la millor manera possible, al nostre públic objectiu, és bàsica per tot nou projecte. No té cap sentit fer obres a un negoci, canviar el local de la nostra empresa, fitxar un nou director financer o llençar un nou producte si no tenim clients. I sabeu quina és la millor forma d’arribar als clients? Amb una bona imatge i amb una bona campanya de publicitat, encara que us soni a tòpic és així.

Si tornem a ”A Cop de Marca”, avui hem fet el primer programa. Clickeu aquí i el podeu escoltar a partir  d’1h 47’. Hem contestat dues consultes en directe i, a més hem explicat, a grans trets, el cas pràctic d’una perruqueria de barri.

Serem en directe un dimarts al mes a dos quarts d’onze.

Ens podreu contactar al telèfon del programa (934685555) o per xarxes socials al FB o al TW d’El Matí de la República amb l’etiqueta #acopdemarca.

Som-hi! Amunt les marques!