A punt per la primavera

A punt per la primavera

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Aquí un petit resum de tot el que tenim en marxa per començar la primavera amb molta força i energia.

 

Let’s play Music!

Ja sabeu que a Mosaiking Comunicació hem creat una col·leció de Play Lists a Spotify?
Ens agrada la música i ballar el Twist & Brand amb tu.
Descobreix els sons de les diferents músiques que podem ballar plegats.
Clica aqui per escoltar les dareres cançons –> Pop dels 80´s
Que no pari la música, nosaltres hi posem les idees!

 

Presentació Llibreria ONA de Gràcia

Ahir vam presentar el llibre Aroma de marcaa la Llibreria ONA de Gràcia, amb la periodista Carme Rocamora i al voltant de 20 persones. Una experiència fantàstica amb l’aroma a llibres que tant ens agrada. Vam parlar de llibres, de marques i de totes les seves aromes, brindant amb Cervesa la Brava.
Molt contenta pel llibre i de l’acollida que està tenint. Si et ve de gust que el presenti al teu barri, poble o ciutat, contacta’m i mirarem com fer-ho!

 

#microaroma de març

T’han convidat a un sopar i no saps ben bé què portar? Tot un dilema! Un vi sempre et farà quedar bé, però quin? Quina marca? Quantes vegades t’has begut un vi pels ulls? L’etiqueta és la primera informació que rebem quan tenim un vi al davant. Un bon nom, una bona etiqueta i un bon packaging ajudaran a vendre, si més no la primera vegada. Encara que el comprem o el busquem per recomanació, sovint la vista ens ajudarà a acabar de decidir… O no? #Microaroma #AromadeMarca #Mosaiking.

Descarrega’t primer capítol a www.aromademarca.cat

 

Formació XXSS

Fa un parell de setmanes vam fer una formació als directors i equips del Campanille Hotels de com fer bones fotos i bons vídeos per publicar a les xarxes socials.
Una imatge sovint val més que mil paraules. Comunicar i transmetre emocions és bàsic en tota marca, més que saber fer una bona foto tècnicament.