AROMA DE MARCA

Aroma_de_marca_Mosaiking_Comunicacio_Marta_Royo_Barcelona

AROMA DE MARCA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Extra, extra, extra !

Molt contenta d’anunciar-vos una primícia. M’acaben de confirmar que al novembre surt a la venda el meu llibre, publicat per Cossetània Edicions.

I es dirà… tatxim tatxam… AROMA DE MARCA.A través de 15 històries reals parlo de com crear una marca i difondre-la. Molt pràctic, amè i fresc. Amb anècdotes moltRoyo. A l’abast de tothom. Tinguis una marca o no la tinguis.

AROMA DE MARCA és fruit de més de 20 anys dedicant-me amb molt d’esforç a allò què més m’apassiona, a la PUBLICITAT!  En majúscules, en negreta i amb un signe d’admiració al costat, perquè no m’imagino la vida sense publicitat, sense crear, sense somiar, sense estar sempre al cas d’allò que m’envolta.
Els que em coneixeu bé, sabeu que no me’n puc estar de donar una idea en un sopar, de renyar-vosperquè no teniu la web en solfa o de dir-vos, encara que us enfadeu, que si veneu cols, no comuniqueu naps 😉

Us aniré informant del dia i del lloc de la presentació del llibre.

Molt, molt, molt feliç! ❤️

Jo, ja sento la flaira, i tu, la sents…?