Anem de bolos

Anem de bolos

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

M’acompanyeu en algun dels meus bolos?

 

Tranquils, que no caldrà que em porteu cap maleta ni cap instrument, ni haureu de fer proves de so… No canto, de fet no canto ni a la dutxa. O sí…
Ja sabreu que he escrit el meu primer llibre, Aroma de Marca, on parlo del que conec i alhora m’apassiona: de marques, de publicitat i de comunicació. El llibre gira a l’entorn de la diferenciació, que és, sens dubte, la base per tenir una bona marca i triomfar dins d’un mercat. Vol ajudar a crear una (bona) marca i a difondre-la, i ho fa a partir d’històries reals o exemples pràctics que han funcionat, i altres en els quals he treballat professionalment amb èxit.

Després de les presentacions dels primers mesos del llançament, comença la gira de 2019. Si m’acompanyeu i pugeu a la furgo, la primera aturada serà la llibreria A peu de pàgina de Major de Sarrià (Barcelona), dijous 28 de febrer a 2/4 de 8 del vespre.Farem tertúlia per als qui hagin llegit el llibre: comentarem si us ha agradat, si us ha inspirat, si us ha generat dubtes, si us hi heu sentit reflectits… En parlarem acompanyats per unes cerveses de La Brava, que col·labora en aquesta tourné.

L’altra setmana, dimecres 6 de març, ens aturarem per sopar al Restaurant Semproniana a 2/4 de 9 del vespre, i davant les aromes de l’Ada Parellada assaborirem un Sopar de Marca, perquè les marques com la paella o un simple pollastre a la planxa s’han d’amanyagar i cuidar.

No baixeu encara de la furgo! El 14 de març presentaré les meves experiències explicades en el llibre. Ens acompanyarà la periodista Carme Rocamora a la llibreria Ona de Gran de Gràcia (Barcelona), a les 7 del vespre,i, com diu en Jordi Margarit, que és qui signa el pròleg del llibre: “Els exemples que ens dona son trets de la vida real i d’experiències personals. Això vol dir que no ens enganya, no diu mentides, i aquesta és una de les certeses que no sempre tenim quan veiem o escoltem publicitat”.
Si m’hi acompanyeu, ho podreu comprovar.

I… no baixeu de la furgo, perquè si tot va com ha d’anar, seguirem fent viatge, al maig, camí cap al sud, a la llibreria La Capona (Tarragona).

Ja ho veieu, seguim escampant l’Aroma de marca pel nostre petit gran país.

Si vols descarregar-te el primer capítol, clica aquí!