Anys i anys… per molts anys!

d34e059c-8890-43f4-a3ee-a2861a6a1c40

Anys i anys… per molts anys!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Mosaiking Comunicació aquest març farà 5 anys, i ho volem celebrar amb tu.
5 anys de reptes, 5 anys d’il·lusions, 5 anys de noves coses, 5 anys de compromís, 5 anys d’alegries. També 5 anys de molt d’esforç, 5 anys de gent sana i de gent no tan sana, 5 anys de clients agraïts i de clients no tan agraïts, 5 anys de noves coneixences, 5 anys on la dosi de cafeïna puja (surten amics i gent que et fa creure que ho és, per fer cafès), 5 anys de picar pedra. Segueixo? 5 anys que he fet el que m’agrada, el que m’apassiona, 5 anys ideant marques, 5 anys fent campanyes,  5 anys que he aprés moltes coses noves, 5 anys formant-me cada dia. 5 anys d’agraïments: des dels de casa, fins amics propers o col·laboradors estrets (no miro a ningú), passant per tots els clients que heu confiat en Mosaiking.
En definitiva 5 anys que no canvio per res del món. Treballar pel teu compte t’ensenya moltes coses, però sobretot que a la vida, qui bé sembra, bé cull.
Companys, clients, col·laboradors, familiars, amics, coneguts reals i virtuals, saludats,  com que estic de celebracions i estic molt contenta, vull repartir aquesta alegria compartint amb tu el que sé sobre publicitat i comunicació.

T’ofereixo una sessió de franc de consultoria per xat de 30 minuts. Això sí, amb data de caducitat. Des d’avui, 25 de febrer, fins al 30 març.

Envia’m un correu a marta.royo@mosaiking.com i busquem dia i hora…

Una abraçada i fins ben aviat!