Aquest any, el Nadal té una nova aroma

Mosaiking Comunicació | Consultoría de publicidad

Aquest any, el Nadal té una nova aroma

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Benvolguts,

Aquest any, el Nadal té una nova aroma.
Després d’un temps d’intensa feina, com molts ja sabeu, el 7 de novembre va sortir al mercat el meu primer llibre, Aroma de marca, editat i publicat per Cossetània Edicions.
Aquest Nadal serà especial. Serà diferent. El passarem en família i serem un més a taula.

Com ja he anat explicant, Aroma de marcaés un llibre molt meu. És un recull de 15 històries personals, amb anècdotes fresques, i fins i tot un punt divertides, on explico diversos casos reals on calia crear o millorar una marca. Per tant, a cada capítol hi dono els meus tocs, els tocs Royo, per ajudar a solucionar aquell neguit d’aquell negoci en qüestió. Entre d’altres, com fer un logo, com crear una web o com posar nom a un projecte.
Parlo d’una perruqueria, d’un celler de vins, d’un esportista d’elit, d’una cuinera, d’unes pistes d’esquí, d’uns cursos per perdre la por als llocs tancats, dels polítics, de les empreses industrials, del màrqueting farmacèutic…
En fi, com veieu, no em deixo ningú,ja que tothom té el dret (i el deure) de tenir una bona marca i de dissenyar seva campanya de publicitat per donar-se a conèixer al mercat.

Dit això, avui no m’enrotllaré més. Us vull animar a regalar Aroma de marcaals vostres clients, amics o familiars.

Per què regalar Aroma de marcaaquest Nadal?

  1. Perquè és, per sobre de tot, un llibre dirigit a tots els públics. No és un llibre empresarial. És un llibre per a tothom. Naturalment, sempre que el lector tingui un cert interès en les marques i en la publicitat. No regalis un filet de vedella a un vegetarià…
  2. Perquè és un llibre ple de vivències personals. Amb anècdotes Royo. Els que em coneixeu, m’hi reconeixereu de seguida. Els qui no, podreu saber realment qui és la Marta Royo Espinet. Una apassionada de la publicitat i també de la vida.
  3. Perquè qui busqui tocs i pistes sobre com crear (o millorar) una marca i difondre-la, trobarà l’aroma per començar a pensar-hi. Mireu que dic l’aroma. No és un manual ni un llibre docent. És la manera com jo entenc que cal fer bona publicitat, sense que sigui important si ets gran o si ets petit.
  4. Perquè és molt fàcil i ràpid de llegir, i el pots combinar amb la teva novel·la de la tauleta de nit. Cada dia pots llegir un capítol i reflexionar-hi. L’endemà el tornes a agafar i no cal que segueixi cap fil. Una cosa important, avui que estem tan saturats d’informació…
  5. Perquè està escrit amb molt entusiasme, passió i esforç, i pensat per a tu i per als teus.

Bon Nadal, aquest any, amb aroma de canalons, cava, torrons i una aroma més, la de marca.

* Aroma de marca el pots trobar a la teva llibreria habitual, al web de l’editorial o a Amazon.