Aroma confinada

Aroma confinada

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Trobo a faltar…
La meva mare, les amigues de la meva mare, les abraçades, tocar els meus amics i familiars, les passejades pel meu barri (Sarrià) saludant els veïns i les aromes de la natura, tant del mar com de la muntanya.

Però també trobo a faltar…
Obrir la porta de la llibreria amb aquell dringar dels picarols de la porta on la Gemma, la Maria o la Rosa, rere el taulell i gairebé sense aixecar la vista del llibre que devora, em diu “Bona tarda” de forma allargassada…

Trobo a faltar…
Perdre la vista amunt i avall entre les lleixes plenes de llibres amb històries de tots colors. Tots ben endreçats, tots per temàtiques, tots ben polits, amb aquella aroma que desprenen…

Trobo a faltar…
Dirigir-me a la Gemma, a la Maria, o a la Rosa amb un “Què em recomanes…” i que, posant-se bé les ulleres, et miri amb un somriure amable i et respongui amb les darreres novetats i ens posem a xerrar una bona estona sobre… la vida.

Trobo a faltar…
L’aroma dels llibres, l’aroma de llibreria, l’aroma del barri, l’aroma del comerç de proximitat, l’aroma del veïnat.

Si vols seguir trobant tot això i més quan tot acabi, encarrega el teu llibre (jo et recomano l’Aroma de marca, entra al web www.aromademarca.cat i descarrega’t el primer capítol de franc) a la teva llibreria habitual!
Dijous en vaig parlar a Ràdio Estel. Clica aquí per escoltar el podcast: (després de les 3 primeres falques publicitàries).

Ara és el moment d’estar al costat de la teva llibreria i del llibre en català. Si ho vols, pots reservar el teu llibre a través d’aquesta iniciativa, Llibreries obertes, i recollir-lo quan tot passi (que passarà).

Perquè quan tornem a sortir al carrer, volem respirar l’aroma del comerç de proximitat i l’aroma de les llibreries obertes.

I si, mentrestant, necessites replantejar el teu negoci o el teu comerç, recorda que durant el confinament ofereixo 30 minuts de consultoria de franc. Només durant el confinament. Si em necessites, no dubtis en contactar-me. Envia’m un correu  i estaré encantada d’ajudar-te!