Girona té una aroma que enamora

Mosaiking Comunicació | Consultoría de publicidad

Girona té una aroma que enamora

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Divendres vaig fer la tercera presentació del meu primer llibre, Aroma de marca, de Cossetània Edicions, un recull de 15 històries reals amb claus per crear una bona marca.

Si era dia 30, tocava a Girona. Estava un pèl neguitosa. Era la tercera, sí, però jugava en camp contrari. Les dues primeres van ser a casa. A Barcelona, a la Llibreria A Peu de Pàgina i a la Llibreria La Impossible. Acompanyada per l’amic i periodista Jordi Margarit, i amb la presència dels amics, coneguts i saludats del meu entorn i també de la professió.

Girona té una aroma que enamora però també que acoquina una mica, una mica, sí. Només arribar a Girona, aquell neguit que tenia des de bon matí es va esvair:  la boira, la Lleona, la Devesa i les casetes de colors de la vora del riu Onyar m’hi esperaven! L’ambient de divendres a la tarda, de la gent que sortia de treballar amb ganes de prendre l’aroma del cap de setmana, va ser el meu escalfament abans de sortir al camp a jugar.
I un cop comencés el partit, a banda i banda hi tenia dues grans professionals que m’ajudarien a presentar el llibre: la Marcela Topor i la Txell Costa. Dues grans professionals i dues grans dones.

Hi vaig anar acompanyada, amb el meu (sant) marit. Com a bons ambaixadors de Can Fanga, vam fer el tomet de qui puja a Girona i vol recórrer els llocs ara més instagramejats: el pont de les Peixateries Velles, la plaça del Vi, la de l’Oli… Fins arribar al terreny de joc, l’Espai Camaleònic, on ens esperava, riallera, la Irene, amb tot a punt, cervesa La Brava inclosa que apadrinava l’acte. I ja a primera fila per fer les fotos de la presentació, l’Andreu Zulet, un jove fotògraf amb un talent del qual se sentirà a parlar. També l’Emma Llensa, l’experta en màrqueting digital que ens va ajudar a fer la convocatòria a Girona, a qui agraeixo el gran èxit d’assistència amb més de 40 persones. Entre elles, el tinent d’alcalde de Girona, que ens va fer l’honor d’acompanyar-nos (gràcies, Carles Ribas per haver trobat un forat en la teva ajustada agenda), els meus tiets de Roses (un petó, Glòria i Ivo), emprenedores (parlo en femení perquè la majoria eren dones), comerciants, curiosos i, fins i tot, algun barceloní que va fer, com nosaltres, un puja i baixa.

A dos quarts de vuit la sala era plena. Vam deixar els cinc minuts de cortesia i a dos quarts i cinc vam començar a flairar el llibre.

Vam obrir les primeres pàgines i ja se’n va desprendre la seva flaire. D’una manera molt còmoda, amb el joc ben repartit per les dues professionals que tenia a banda i banda, amb la Txell Costa i la Marcela Topor, vam anar parlant de l’aroma que fan les marques, dels projectes personals, d’anècdotes, de vivències.
Vam flairar algun exemple pràctic que explico en el llibre. Fins i tot, al final, em vaig atrevir a fer un petit ADR (anàlisi, diagnòstic i recomanacions en clau de publicitat) de 5 projectes de la sala, partint de les seves targetes de visita.

Gairebé una hora de partit on vam xalar molt. Em va faltar una pròrroga per aprofundir en el llibre. Això rai, perquè si us fa goig, el podeu comprar avui mateix a la vostra llibreria habitual i llegir-ne el primer capítol de franc, aquí, entrant al web www.aromademarca.cat.

Gràcies, Girona, per haver-me fet sentir com a casa!
Gràcies, Girona, per haver-me deixat enamorar de la teva aroma. Quan et sents com a casa, tot és més fàcil.

Aquí, l’enllaç amb la presentació: http://youtu.be/EPSINf5x3d8