Aroma d’estiu. Aroma de “que no s’acabin les vacances”

Aroma d’estiu. Aroma de “que no s’acabin les vacances”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Tercera setmana

Seguim de vacances i amb aquella aroma de “que, per favor, no s’acabin mai”. Ara ja ens hi trobem, no pensem en la ciutat, ni en la feina ni en les presses. No tenim horaris. Fem el que més o menys volem. Que no pari la música i que segueixi l’alegria. Els concerts, els recitals i les festes majors! Segur que et venen al cap cançons d’orquestra, ballaruca i garlandes pels carrers, acords de guitarra i piano, i també, ben segur, la cançó de l’estiu (saps de quina parlo…, aquella que et vaig enviar el dia del meu cumpleanys.

No t’oblidis dels bons àpats! Entaula’t i gaudeix de qui et cuini o atreveix-te a posar-te davant els fogons, els de casa t’ho agrairan… Ja saps que a mi em pirra la cuina, aquest estiu faré paelles, sí, però crec que inventaré alguna cosa nova o acabaré avorrint l’arròs.
Guarda’t de la calor amb el sistema més barat i més ecològic, l’ombra, i quan baixi el sol surt a fer una passejada amb un llibre ben a mà. Mai se sap quin raconet encisador podem trobar!

Gaudeix, descansa i sigues feliç!

Un bon dinar amb amics amb la millor paella, la meva, #laPaelladelaRoyo. Aquí t’explico el meu truc: un sofregit ben torrat, peix fresc de la costa, arròs de la terra i un fumet de peix de roca. Alegria, amor i segur que no falla. Si no tens ganes de fer-la tu, també pots anar a menjar-la fora. Als Peixos Mielgo de Calella de Palafrugell la fan (per emportar a casa) gairebé tan bona com la meva. Clica aquí

Setmana de Sant Llorenç, sopa gaudint de la pluja d’estrelles. Romàntic o no, ja és cosa teva. Aquí tens alguns restaurants amb encant per fer un sopar romàntic.

Clica aquí I aquí el que no has de fer en un sopar romàntic. ; ) Clica aquí (link)

Descobreix les llibreries. Posa’t les espardenyes, arriba’t a la llibreria del poble i fira’t amb l’Aroma de marca. Els autors necessitem que ens compreu els llibres per poder seguir escrivint i, vosaltres, llegint. J I si ja el tens, més fàcil, vés a trobar una ombra i endinsa’t en la seva lectura. Si encara no tens el llibre, descarrega’t el primer capítol de franc. Clica aquí

I si vols que vingui a presentar-lo al teu poble o fer una tertúlia sobre marques i les seves aromes, només cal que m’ho diguis!