Aroma d’estiu

Aroma d’estiu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Primera Setmana

A Mosaiking Comunicació aviat pengem el cartell de “Fem vacances!”. De fet, divendres vinent dia 2 d’agost.

Aquest curs ha estat ben ple. Ple de coses bones i de menys bones, com la vida mateixa. Jo em quedo amb les bones, i de les més bones, la millor. L’edició i publicació del meu primer llibre, Aroma de marca, un títol prou suggeridor que, com ja he anat explicant durant tot l’hivern, no és manual sobre publicitat amb tots els ets i uts, sinó que és una lectura amena que proporciona pistes i consells subtils per ajudar a crear una bona marca i difondre-la. Si busquem ‘aroma’ al diccionari (m’agrada més que la Viquipèdia), significa una olor subtil d’alguna cosa. El meu llibre fa aquesta olor. Amb tota la subtilesa i la humilitat del món, fa olor de creació de marca. En canvi, si busquem a Google la paraula ‘aroma’ sortiran un munt de coses: un restaurant que se’n diu; una empresa que crea les aromes de la nostra preciosa ciutat, Barcelona; una agència de màrqueting olfactiu; una botiga de fragàncies…  I també surt la meva, la de marca

Tots els moments importants de la vida els associem a una aroma, un perfum, un lloc, un fet, unes vacances… I tenen una aroma especial que evocarà records inesborrables per sempre.

Ara que venen les vacances vull mirar de compartir aquelles aromes tan… típiques de l’estiu.

Espero que siguin aromes també interessants per a tu i que t’inspirin per a la desconnexió d’aquests dies, tan merescuda per a molts (no per a tots, és clar…). Durant cinc setmanes aniré enviant aromes interessants. Desitjo que t’agradin i que les comparteixis per les xarxes amb familiars, amics, coneguts i saludats.
La primera setmana, si has començat les vacances (nosaltres encara no), ja fa aroma de desconnexió. Per ajudar a desconnectar, res millor que la música, una ruta en bici o la pràctica de l’ara i l’aquí. I, naturalment, llegir una mica. Ve de gust un capítol d’Aroma de marca.

Mentrestant, nosaltres anem tancant temes per començar les vacances divendres vinent, dia 2 d’agost.