Extra extra, nou projecte per una marca existent!

Extra extra, nou projecte per una marca existent!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Fa uns mesos ens va venir a visitar el Carles Bosom. El CEO d’Aula 2, una companyia amb més de 40 anys d’història. Una empresa de lleure. Una empresa que no tenia la marca ben definida.

El Carles, feia temps que tenia al cap “endreçar” la seva marca i tots els materials corporatius, però no sabia ni per on començar. Un dia em va llegir en un dels meus posts, i va decidir trucar-nos.

Tenia un nom, un logo, un fulletó, una web, samarretes, caramels. Però no tenia una estratègia de comunicació base per la marca, que ho aglutinés tot i, per tant, que fos sinèrgica en tot el que fessin.

Per començar a posar ordre en tot el que tenien, el primer que vam treballar va ser un ADR de la seva marca. L’Anàlisi, el Diagnòstic i les Recomanacions del que creiem que necessitava. L’ADR és una metodologia de Mosaiking Comunicació que intenta situar la marca dins del seu entorn per optimitzar tot allò que es faci.

Un cop vam tenir l’ADR desenvolupat, amb les recomanacions que van sorgir per la marca, vam procedir a treballar:

Què hem fet?

  • L’evolució del nom. Hem passat d’Aula 2 a Aula 2 Lleure (hem afegit lleure per situar-lo dins del mercat en què operen).
  • Un nou logotip, amb la base del nen que ja tenien. El nen és un valor emocional que volien continuar tenint.
  • Tots els materials corporatius: targetes de visita, signatura digital, papereria o la presentació de l’empresa en power point.
  • La conceptualitzacio i el disseny de la pàgina web. Pàgina web que treballaran internament amb el seu programador que tenen en plantilla.

 

El Carles ha quedat ben content. Aquí el seu breu testimoni. Gràcies Carles!

 

Nova marca

 

Ara ens queda la segona fase, un cop tenim la marca ben creada, caldrà difondre-la amb accions adhoc a cada perfil de client: escoles, AMPEs, casals o empreses.

Vols veure el resultat final? 

I tu, com tens la teva marca? Necessites un cop de mà?