Falten pocs dies per flairar una nova aroma

Mailchimp_1400x900px_Perruqueria72dpi

Falten pocs dies per flairar una nova aroma

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

M’arriba una aroma… Olor de net. De xampú barrejat amb condicionador.
Olor de perruqueria. Oi que saps de què parlo?

A la vida hi ha aromes que t’arriben…
… de perruqueria, de vies de tren, de terra mullada, de fogons, d’espècies, de ciutat, d’Empordà, de mar, de cafè acabat de fer, de canalla, de foc de camp…
Però te’n falta una, una aroma que farà que les puguis gaudir totes juntes.

El dia 7 de novembre arriba a les llibreries del nostre petit país el meu primer llibre, l’Aroma de marca. És un llibre editat per Cossetània Edicions, escrit des de la passió per la publicitat, per les marques, per la creativitat. És un cant a la necessitat de tenir una bona imatge de marca per seduir els teus clients. Amb històries reals, fresques i, m’atreviria a dir, un punt divertides. Amb anècdotes personals. Amb el segell Royo, marca de la casa. És un llibre dirigit al gran públic, no només al públic professional, ja que tots i tothom podem ser una marca. Des del nutricionista, passant per l’empresa industrial, fins a la farmàcia o la perruqueria de la cantonada.

Precisament de la perruqueria vull parlar. En aquest cas, d’una perruqueria de Requena. Una història real que em va passar fa uns anys i que explico amb tots els ets i uts al primer capítol. Com hi vaig arribar, què va passar i què faig fer un cop tornava a ser a Barcelona. Crec que els vaig ajudar, i molt, a construir la seva marca. Ara ja és una cadena de perruqueries repartida per la comarca. Tothom pot ser la perruqueria de Requena. Només cal posar-s’hi. Aquí tens el capítol sencer, per fer un tastet del llibre. Si t’agrada, te n’esperen 14 més. El darrer, perquè et tiris a la piscina i facis una reflexió profunda per crear la teva pròpia marca.

Entretant, et comparteixo les dates de les presentacions d’Aroma de Marca que tenim previstes de moment. Si vols venir-ne a alguna, només cal que m’ho diguis.

Presentacions:
– 15 de novembre, a l’A Peu de Pàgina – Sarrià (Barcelona), amb Jordi Margarit.
– 22 de novembre, a La Impossible – Eixample (Barcelona), amb Jordi Margarit.
– 30 de novembre, a l’Espai Camaleònic – Girona, amb Txell Costa i Marcela Topor.

Espero que el gaudeixis llegint tant com jo l’he gaudit escrivint-lo.
Si vols que el presenti al teu barri o poble, només m’ho has de dir!

Bona lectura i bon cap de setmana!