Petites marques amb molt poder

Petites marques amb molt poder

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Quantes vegades m’heu sentit dir aquella frase de què la publicitat és un deure i no un dret? I que la publicitat és cosa de tots, no només de les grans marques?
De fet una marca no es considera gran o petita per la grandària, sinó pel poder que té sobre el seu target.  Per com d’empàtica és amb el seu mercat. Per com se l’estimen els seus consumidors. Per com la recomanen els seus usuaris.
Ja sabeu quina és la meva raó de ser, convertida amb claim o eslògan. M’atreviria a dir que de tantes vegades que ho he dit, és el meu mantra:  la publicitat a l’abast de tothom, la publicitat a l’abast de tothom. Perquè qui té un bon producte, amb una bona imatge i en fa una bona difusió, té una bona marca. I qui té una bona marca, té poder sobre el seu mercat. I té el poder de canvair les coses.

Avui us parlaré de tres marques amb poder. Pel seu producte, per la seva imatge i per com es difonen.  En definitiva, per com arriben al cor del seu consumidor.

Grup Txell Costa , una empresa de comunicació (sí, en alguns punts som competència, però molt ben avinguda) liderada per la Txell Costa, periodista i comunicadora. Una petita empresa que és molt gran. Que potencia el brand content (contingut per la marca) oferint sovint als seus clients petites càpsules amb contingut molt interessant per ajudar-los a vendre més i millor. Amb una web renovada que és una delícia, tant a nivell estratègic com gràfic. Amb un bon disseny. Molt visual i amb continguts molt interessants. I amb una molt bona difusió, sobretot a nivell de xarxes i e-mailing.

Espacioconsentido , un lloc on les idees amb sentit troben el seu espai. Perquè com diu la seva impulsora Júlia Salsas, periodista, tot té un sentit i l’espacio con sentido és el seu espai. Una marca amb un bon posicionament, tot el que té sentit hi té cabuda. Amb naming evocatiu, amb el nom està tot dit. Amb un local, que és el seu propi punt de venda, on es respira essencialment energia positiva i ganes de fer coses. Decorat amb molt de gust i adhoc amb el que projecta. Entres i t’hi quedes! (ho dic per experiència, doncs des de fa poc més d’un mes és el meu nou espai de treball). Amb una web il·lustrativa, amb moltes imatges de tot el que es fa a l’espacio.

El mètode ¡Siéntete Radiante!, liderat per la Pilar Benítez, una executiva d’alt nivell que ho va deixar tot per canviar de vida. A partir de la seva experiència vital, crea un mètode que vol acompanyar a les dones a millorar els seus hàbits alimentaris i de vida.  Amb una marca també evocativa, de seguida saps què ofereix. Amb un portal molt didàctic. Molt ben estructurat. Entres i de seguida saps on anar i què trobar. I també amb molt contingut per l’usuari. Una de les claus de l’èxit de la bona difusió. Oferir contingut d’interès pel teu consumidor. En el seu cas, sobretot receptes i consells per mantenir-te radiant.

I tu, com tens la teva marca? Vols donar-li poder? Doncs truca’ns i… no triguis.