Piles carregades

Piles carregades

Piles carregades

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Piles carregades. Estem arribant al final de les vacances, un final que és un To Be Continued. Perquè seguirem vivint. Tot i el que ha passat aquest estiu, seguirem vivint per aconseguir un món més just, un món de pau, un món de respecte.

Si tornem a les idees de Mosaiking Comunicació per aquests dies, us proposo encarar el nou curs amb unes pistes:

  • Buscar atmosferes netes, no només les dels espais urbans.
  • Dedicar prou temps a dormir i a descansar.
  • Manifestar emocions, expressar pensaments i mostrar sentiments.
  • Treballar alhora que gaudim de la vida.
  • I per últim, comunicar-nos. Dir-nos les coses. I dir-nos-les el millor que sabem. Personalment, o de forma virtual, però amb respecte i serenor.

Tot i que, com us deia abans, aquest estiu ens quedarà gravat al cap i al cor, la vida segueix i les
recomanacions que us hem anat proposant al llarg d’aquestes setmanes poden revisar-se al llarg dels mesos vinents. Com per exemple visitar una exposició o veure un museu. O passejar, caminar, pensar o sentir…, ben a prop de casa segur que hi ha una zona verda, un petit racó on poder-nos re oxigenar sigui o no amb un mantra. Escapar-nos amb la parella, un parell d’hores ni que sigui: anar al cinema, a un restaurant petit per descobrir, compartir una passejada en bicicleta. Arribar a casa i fer un petó a qui trobes rere la porta, llegir un bon llibre, seguir un blog que ens recomanen, compartir una llista de Spotify…

Hem traçat un camí, un camí compartit on hem pretès i hem intentat recuperar-nos de l’esforç físic i mental de l’hivern per carregar piles i encarar el nou curs amb ganes, il·lusió i, si m’ho permeteu, sense por. Això sí que ningú pensava que ho hauria de tenir present un cop acabades les vacances… I sí, sí que sabem que serà possible al 100% perquè a casa nostra som gent de pau.

 

Som-hi! Aprofitem els darrers dies! Bon final d’estiu!