El Twist & Brand

Mosaiking Comunicació | Consultoría de publicidad

El Twist & Brand

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Som Mosaiking Comunicació, la teva consultoria de publicitat. Comencem el 2018 amb nou web, a ritme de twist.

Què és el nostre Twist & Brand?

Shake it up. Sacseja. Agafa tot allò que hi ha al voltant del teu producte o servei i remena-ho per començar a pensar en clau de marca. Reflexiona sobre qui ets i què ofereixes. I quin bé fas al teu client. I a la societat en general. Els peus van sols. Belluga’ls!
Twist & Shout. Fes un gir i crida. Que se t’escolti. Que la teva marca faci un tomb i s’expressi. I que ho faci ben fort! La música no és l’única protagonista. Pensa com vols ser quan siguis gran i escriu la teva personalitat i els teus valors. Balla, canta i gaudeix!
Come on, come on. Som-hi, ara és el moment! Atreveix-te amb la teva marca, qualsevol moment és bo per crear-la o enfortir-la. Construeix pilars: en què ets diferent i, si pot ser, únic i millor. Tradueix-ho en un missatge clau. Un missatge, un impacte. La pista de ball és teva, fes-te veure!
You look so good. Fes bona pinta. La millor carta de presentació és la teva marca. Una marca és una personalitat, un nom, un logo i un eslògan. Tot junt! I després, tota la teva imatge. Una imatge val més que mil paraules. Vesteix-te per a l’ocasió amb un toc que et fa únic, irrepetible.
I knew you would. Sabia que voldries– I tant! Un cop comencis, no pararàs fins a tenir la teva marca i difondre-la. Estàs a punt! Tot flueix amb una marca sòlida. Idees, campanyes i accions. No et preocupis si no coneixes els passos de ball, et guiarem.
Twist a little closer. Acosta’t a nosaltres. Aposta per fer el gir a la teva marca. Del producte a la marca. Diferencia’t i explica el valor que aportes amb el teu producte o servei. Vols ballar amb Mosaiking Comunicació? Truca’ns i ballem junts. Al teu ritme. Al teu compàs.

Vols ballar amb nosaltres, apunta’t al Twist & Brand de Mosaiking comunicació. T’ajudem a crear la teva marca o la teva campanya. Ens posem a les teves sabates i … ballem plegats?
Entra a la nostra web i trobaràs tot el que necessitis! Clicka aquí: Mosaiking Comunicació