Un any més, Sant Tornem-hi!

Mosaiking Comunicació

Un any més, Sant Tornem-hi!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Sant Tornem-hi, dita que s’expressa quan reprenem la feina després d’un descans: “Sant tornem-hi, que no ha estat res”. 
El dia del Sant Tornem-hi per excel·lència és el dilluns, que és quan tornem a la feina després del cap de setmana, però la tornada de les vacances també és un moment molt adequat per a recordar-la. Enguany, cau en 29 d’agost, altres anys és més tard i fins i tot, algun any és més d’hora. És aquell Sant que no té dia exacte en el calendari. Que cau més o menys el dilluns al cap de quatre setmanes des de primers d’agost…

Avui per a mi, com segurament per a tots els que tornen a la feina, és un dia ben estrany. He dormit poc i malament i m’he llevat un xic neguitosa i,  a primera hora, encara fosc amb la primera llum de l’albada, ja era davant de l’ordinador explicant-vos que tinc al cap per aquest curs que avui comença, amb moltes ganes i energia de donar el millor de mi i aportar aquell petit, petit granet de sorra fer un xic millor aquest món que ens ha tocat viure. 

Enguany, em centraré en tres línies de treball:

  • Juntament amb el meu equip de Mosaiking (la Clara, el Rami i el Jaume) continuarem creant marques i dissenyant campanyes de publicitat, d’una forma fàcil i propera. Que no faci por, perquè, ja és hora que li perdem la por a la publicitat. I recordeu: la publicitat és exitosa si la treballes amb un bon professional.
  • Per altra banda, molt contenta també d’engegar al meu bloc, un espai que es dirà #actualitatenclaudemarca. Es tracta d’analitzar el dia a dia en clau de marca: noves marques, noves campanyes, crisi de marques, marques personals, com comuniquen els polítics… Perquè la vida és publicitat, d’ençà que ens llevem fins que ens n’anem a dormir. Serà un recull mensual que compartiré amb tota la comunitat (ull que som més de dues mil persones), alhora que ho faré a les xarxes socials.
  • També, un any més, continuo com a professora col·laboradora a la UOC, del Grau de Comunicació, amb els alumnes de primer curs de l’assignatura Introducció a la Publicitat. Segon any de “profe” on no sé dir-vos qui aprèn més. Si els alumnes o els professors. Fer de professora d’una assignatura tan dinàmica com la publicitat, t’obliga a estar al dia de tot i, per tant, constantment llegint i investigant, és a dir, aprenent.

Doncs bé, això és tot, amics.

Us desitjo un curs ple d’èxits. I… si necessiteu qualsevol cosa relacionada amb la comunicació de la vostra empresa, no dubteu a contactar amb mi.

Una abraçada, a per totes bon Sant Tornem’hi!

Marta.