Visca la ràdio

Mosaiking Comunicació | Consultoría de publicidad

Visca la ràdio

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

La ràdio. Com m’agrada. Ja m’agradava quan era petita. A casa hi havia un transistor a cada estança. A l’habitació dels pares, al bany, al despatx, a la sala d’estar, a la cuina i passaves d’un lloc a l’altre i no en perdies el fil. I quan vaig ser més gran, en vaig demanar un als reis per a la meva habitació.

He tingut la sort de participar-hi. Poquet, però en la meva nova faceta d’empresària, hi he anat trient el cap… Vaig estrenar-me a RAC1 el 2011, el primer any de Mosaiking Comunicació, amb el gran Jordi Margarit. Explicava la meva nova aventura. Em tremolaven la veu i les pestanyes!

Després vaig conèixer la Xantal Llavina i em va oferir ser col·laboradora del mític Directe 4.0 a Ràdio 4. Hi vam estrenar l’ADR emprenedors. Una forma amena de donar-los pistes per ajudar a crear la seva marca. El programa es va acabar però la Xantall ha comptat amb mi pel seu programa a Catalunya Ràdio, el premiat “Revolució 4.0”.

Entremig, he fet “bolos” per a totes les emissores catalanes. He passat per les “Espècies Protegides” de la SER amb l’Òscar Moré, he fet una petita col·laboració a Betevé Ràdio, a “El Matí de Barcelona” amb la Núria Ferré i vaig col·laborar dues temporades a RKB, al “Matí de la República”, amb l’Eric Bertran. Vaig tenir la sort de participar al “Líquids” del Xavier Graset i d’anar un dia de convidada al PopAp, a ca la Mariola Dinarès, ambdós a Catalunya Ràdio. Sempre parlant de marques, sovint en clau d’actualitat.

I darrerament, arran del llançament del meu llibre, l’Aroma de Marca, he tornat a voltar per gairebé tot arreu. A Ràdio 4 amb en Goyo Prados i amb en David Escamilla. A Catalunya Ràdio amb en Roger de Gràcia i la Xantal Llavina, a la SER, amb l’Òscar Moré i a RAC1 amb l’Elisenda Camps. Em queda per saludar al mestre Basté i a la mestressa Terribas. A veure si em llegeixen i tinc el goig d’anar-hi un dia.  Junts podem flairar moltes aromes ; -)

Per molts anys de ràdio amb l’aparell per tota la casa, a les APPs i a on convingui!