Visca la Revolució

Visca la Revolució

Visca la Revolució

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

… La gallina ha dit que no, visca la revolució… Ja ho deia Lluís Llach l’any 1976…

Ahir vaig anar a fer una “revolució”. Com si m’hagués anat a fer el cap, el que deien “antes” les àvies quan anaven a la perruqueria.
Cada dia des de Mosaiking Comunicació revoluciono el que puc i el que em deixen. No us emocioneu que encara no ha arribat el dia de la gran revolució! Falta menys… De mica en mica s’omple la pica, i de gota en gota s’omple la bota.
Ahir vaig ser una de les convidades del programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio que presenta i dirigeix la Xantal Llavina. L’emissora pública que dirigeix Saül Gordillo, ha apostat per ampliar la seva graella de programes digitals. Un programa en digital i sobre el món digital. S’emet els dijous i gira al voltant de l’emprenedoria, la innovació i la transformació digital d’aquesta quarta revolució industrial que estem vivim, anomenada ja Indústria 4.0.
En aquest cas, m’hi va convidar el president de la CEEAC (Cambra d’Emprenedors i Empresaris, Associació Catalana), l’Alexandre Gonzàlez, un dels col·laboradors del programa amb la secció Emprèn Internet. Un home que desprèn emotivitat i actitud positiva ja des del primer contacte. Des de l’Associació que presideix, fan un acompanyament integral dels emprenedors en el desenvolupament de projectes per part de professionals en actiu i amb experiència.
Tornem al Revolució 4.0? De què vaig parlar? Del que sé (o del que crec que sé) i del que m’agrada. No podia ser d’altra manera. Del com i del perquè vaig decidir dedicar-me a aquesta feina.
El Cogito, ergo sum (Penso, per tant sóc) de Descartes aplicat al món de la publicitat de la petita empresa i de l’emprenedor: M’anuncio, aleshores existeixo. I com Mosaiking Comunicació t’hi pot ajudar (encara que siguis petit, sí), perquè tot sortint de la meva particular zona de confort (bon sou, estabilitat…) vaig passar a ser una emprenedora més. Cosa gens fàcil en aquest país, compensada per les satisfaccions i la qualitat de vida que dóna. Qui millor que Mosaiking Comunicació els pot entendre?
A mitja entrevista, vaig rebre la consulta d’un particular i revolucionat Òscar Dalmau 4.0 que ha muntat una botiga de confitura de bolets: ‘El rovelló ensucrat’. Si voleu saber quin ADR li va realitzar Mosaiking, no t’ho perdis… Escolta-ho