Parla amb nosaltres
Publicitat a l'abast de tothom
Quim Masferrer - El Foraster - TV3
La Marta i el seu equip de Mosaiking Comunicació van saber captar l’essència d’El Foraster des de l’inici. Ens porten les xarxes d’una forma molt creativa. Són constants, enèrgiques i molt currants! Han estat capaces de generar una mena de segon programa on-line. Estem molt contents amb la seva feina. 
Gent de Mosaiking, sou molt bona gent! 
Montse Medina - Impulsora Més que Verd
Vaig contactar amb Mosaiking Comunicació quan la meva idea d’empresa només era una petita llavor. Els seus consells professionals van ser claus per crear la meva imatge corporativa però també per ajudar-me a veure clar qui sóc com a empresa, què vull transmetre als meus clients i com ho vull fer. Sempre han atès els meus dubtes i la seva feina ha estat ràpida i impecable. 
A més l’energia que té la Marta treballant s’encomana!! 
Xantal Llavina - Periodista
Per comunicar bé, es necessita, energia, empatia i molta coherència. 
Tres virtuts de la publicista Marta Royo i de Mosaiking Comunicació.
Jordi Margarit - President de Ràdio Associació de Catalunya
Treballar amb Mosaiking Comunicació, és valorar la proximitat en tots els seus camps. Personal, professional, territorial, conceptual… una entesa que s’aprecia des del primer moment i que aboca a una conclusió final d’alt rendiment i acceptació.
Raimon Masllorenç - Director de Brutal Media
Treballar amb la Marta i amb l’equip de Mosaiking Comunicació és sempre un plaer. Penquen de valent. Són àgils, creatives i molt proactives. S’impliquen de tal forma que ja formen part de nosaltres. Un plaer treballar-hi! 
Enric Ticó - President de Ferrocarrils de la Generalitat
La Marta ens va venir a veure un dia amb una idea, la de fer uns tallers a FGC per vèncer la claustrofòbia. Ens va encantar la idea. Després va crear el concepte i la campanya. I ara tenim els SotaTerra.Què més us puc dir? Que estem encantats de treballar amb ella!
Alícia Martínez - Impulsora de L'Estudi Salut
La meva experiència amb Mosaiking Comunicació és d’un tracte proper, personal, dinàmic i professional.
La Marta és una dona optimista i apassionada de la seva feina. El què més m’ajuda és a poder transmetre en paraules clares i idees concretes allò que jo vull comunicar però no ser ben bé com expressar-ho.  
Mai es rendeix sempre troba la solució més adequada....
Xavier Oller - Arquitecte
És una empresa amb grans professionals que treballen en equip, per això els resultats són tan bons. Com diu el grandíssim Michael Jordan: 
“El talent guanya partits, però el treball en equip i la intel·ligència guanyen campionats”.  
Mosaiking Comunicació és de champions.
Glòria Martín Rauret - Regulatory Strategy
Tornaria a escollir Mosaiking pel seu entusiasme per la feina, per la seva professionalitat, per com em van ajudar a decidir el producte que millor s’ajustava a les meves necessitats i pel seu tracte proper.  Mosaiking sempre comunica, ho porten a la sang.