TOT PER A LA TEVA MARCA

La meva missió és ajudar-te en tot allò que necessitis al voltant de la teva marca.

Estratègia de comunicació, creació de marca, identitat corporativa, materials corporatius i campanyes de publicitat, sempre enfocant-nos en els resultats.

Consultoria i assessorament

Reflexionar sobre què dir i com dir-ho, i missatge clau a comunicar.

Estratègia de
comunicació

Full de ruta a seguir. Definició sobre la teva proposta de valor.

Creació d’imatge
de marca

Valors, nom i eslògan.

Disseny d’imatge corporativa

Logotip i materials corporatius.

Ideació i conceptualització de campanyes de publicitat

Desenvolupament de materials de comunicació.

Pla de
comunicació

Fil conductor i proposta d’accions.

COM  TREBALLEM 

ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ

T’ajudo a situar la teva marca

A l’hora de crear una marca, definir bé l’estratègia de comunicació és la clau de tot. Què dir de la teva marca i com dir-ho. Què ofereixes i en què aportes valor. Però, sobretot, en què ets diferent, millor que la teva competència i, si pot ser, únic.

CREACIÓ
DE MARCA

T’ajudo a crear una marca amb passió.

És important tenir molt clar per què tu i no la teva competència. Tenir una marca que encisi, que enamori i que desperti passió és bàsic per ser reconegut en un mercat tan saturat. Amb un bon nom, un eslògan que et defineixi i amb un logotip que t’identifiqui.

CAMPANYES
DE PUBLICITAT

T’ajudo a difondre la teva marca.

Un cop tenim la marca ben definida, tant pel que fa al missatge com a la part visual, és bàsic dissenyar una campanya de publicitat que comuniqui allò que vols transmetre, que connecti amb el teu públic. Amb un titular que encisi i amb un disseny gràfic que enamori.

TRES CASOS REALS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PRESENTACIÓ

El cas d’Enric Masip és un cas d’actualitat, perquè acaba de posar en marxa la seva fundació. Una fundació que neix per donar oportunitats de gaudir de l’esport a tots els infants. Nens amb recursos, però també nens amb pocs recursos o nens malalts. Ens va trucar perquè li creéssim tota l’estratègia de comunicació i la imatge gràfica.

QUÈ VAM FER?

Primer de tot, treballar el posicionament de la Fundació. Com volia ser percebuda per la societat. Vam definir uns valors on se sustenta (solidaritat, esforç, educació, respecte i compromís) i vam crear un eslògan que ho il·lustrés: “Units fem força”, fent referència també al club d’on prové Enric Masip, el Barça.

Tot seguit, vam treballar el logotip i les aplicacions de la imatge a diferents materials corporatius.

I també vam integrar la imatge del Campus (un campus amb 24 anys d’experiència) dins la Fundació. Tant pel que fa al missatge (a més de fer esport, també es treballaran valors i convivència amb tot tipus d’infants) com a la imatge.

Resultat

Una imatge de marca magnífica que aconseguirà un brand awareness molt alt en poc temps. Ja ho veureu! 🙂
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PRESENTACIÓ

Campanile Hotels, de la Cadena Louvre Hotels, és un dels clients més fidels que tenim. Ens van trucar fa molts anys per dur-los les xarxes socials. Ja sabem, però, que les xarxes socials són un canal, un camí més de comunicació, per la qual cosa, portar les xarxes socials d’una empresa i, en aquest cas, una cadena hotelera amb hotels per tot Espanya, requeria anar un pas enrere i fer una bona reflexió.

Què vam fer?

Vam repassar els objectius a escala de negoci de Campanile i, a partir d’aquí, vam elaborar conjuntament una estratègia de comunicació paraigua que aniríem comunicant amb diferents accions a xarxes socials.

Vam crear un relat basat en el seu posicionament, un hotel de qualitat a un preu assequible, i amb un equip i una forma de treballar socialment responsable. A partir d’aquí, i des de llavors, cada mes fem un pla de continguts adequant-lo als objectius mensuals de la companyia i publiquem els posts en aquesta direcció.

Resultats

Un augment de la comunitat de Facebook i Instagram de més del 300% en 3 anys.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PRESENTACIÓ

Toni Llacuna, enginyer industrial, ens va venir a veure perquè havia deixat l’empresa on treballava des de feia més de 20 anys per crear la seva pròpia aventura. Aquest és el cas típic d’un professional liberal, que es converteix en emprenedor i, per tant, necessita tenir una marca personal notòria i diferencial. Havia de crear-ho tot i des de zero.

Què vam fer?

Vam reflexionar plegats i vam definir quina seria la seva proposta de valor amb la nova empresa, i si s’havia de dir “Toni Llacuna” o d’una altra manera. Vam decidir que es diria Llacuna_SGi (Llacuna, serveis globals per la indústria), i vam agafar un dels seus punts forts, la seva experiència i know how (més de 25 anys treballant per a la indústria) per idear un eslògan que acompanyés la marca: “L’experiència et fa millor”.

Un cop definida l’estratègia i la marca, vam treballar el disseny del logotip, els materials corporatius, la presentació d’empresa i la campanya de publicitat de llançament a la seva base de dades de més de 3.000 contactes.

Resultats

Disposar d’una imatge de marca ben definida, clara, notòria i coherent, amb la qual poder anar visitar clients nous i tenir reputació dins del mercat.