AROMA DE MARCA

Crea la teva marca de manera ràpida i eficaç. Claus per crear una marca a través de casos pràctics.
Descarrega’t gratuïtament la introducció i el primer capítol del meu llibre Aroma de marca i en veuràs el primer exemple.
aroma-de-marca-llibre

AROMA
DE MARCA

Crea la teva marca de manera ràpida i eficaç. Claus per crear una marca a través de casos pràctics.

Descarrega’t gratuïtament la introducció i el primer capítol del meu llibre Aroma de marca i en veuràs el primer exemple.

aroma-de-marca-llibre
aroma-de-marca-comprar

resum del llibre

Mira al teu voltant. Estàs rodejat de productes que, en un moment o altre, faràs servir, i si ho no ho fas, tard o d’hora et transmetran emocions o et cridaran l’atenció. Ara, entre les mans, tens aquest llibre… I si el tens és perquè t’ha cridat l’atenció, i en això la imatge, la publicitat i la comunicació hi han ajudat. Potser hi ha alguna cosa que l’ha fet diferent del que hi ha fins ara. Alguna cosa que ha fet que te’l miris. I és que la diferenciació és, sens dubte, la base de la bona publicitat, així com també el fet que sigui únic.

Aquest llibre vol ser un recull de tot això: t’ajudarà a crear una (bona) marca i a difondre-la a partir d’històries reals o exemples pràctics que han funcionat.

És una guia molt pràctica que et farà descobrir totes les pistes necessàries per crear una bona marca i donar-la a conèixer. En llegir-lo, t’adornaràs per què és tan important tenir una marca ben definida. 

Amb l’Aroma de marca descobriràs:

 • La diferència entre un producte i una marca.
 • Que la diferenciació i la notorietat són la base per tenir una bona imatge de marca.
 • Que les marques que emocionen són les que mouen el món.
 • Que tu pots emocionar creant la teva marca.
 • Que, per tenir una marca, és igual si ets gran o petit. Tampoc importa el sector.
 • Que la creativitat i el disseny gràfic són imprescindibles per al teu negoci.
 • Sense publicitat, no hi ha il·lusió ni per comprar ni per vendre.
aroma-de-marca-marta

Mercedes

RECOMENDABLE 100%

Libro muy recomendable, de fácil lectura y ameno. Muy práctico, con buenas ideas para crear una marca y la importancia de acertar en la elección del nombre. Una agradable lectura con aportaciones muy interesantes.

ATG Dalmau

Breve, sencillo y lleno de consejos prácticos

Quería un libro que contara una empresa pequeña como la mía podía utilizar la publicidad. Sin muchos recursos, con un zapato y una alpargata. Desde el primer capítulo tomé notas de cosas que podía aplicar de inmediato. Y me ha servido para entender que en la publicidad, como en tantas otras cosas, el dinero no es lo más importante. Este libro es el mentor que me hubiera gustado tener al empezar.

Josep Figueras

La Marca: Interesantes idea desde la práctica

Extraordinario libro que nos muestra cómo la correcta elección de el nombre de la marca, puede ser la clave de la introducción y el éxito del lanzamiento de una empresa / producto en el mercado. Merece la pena conocer las ideas y experiencias que nos relata la autora

Basilio Martínez

Próximo, interasante, curioso

Un libro muy cercano e interesante. Curioso, agradable de leer, te transporta a la situación y plantea las diferentes opciones. En pocas páginas toca distintos temas y situaciones que retratan muy bien el mundo de la publicidad. Muy recomendable para los estudiantes de publicidad, marketing y comunicación.

EL PERQUÈ DEL LLIBRE

He escrit aquest llibre, fruit dels més de 25 anys d’experiència al món de la publicitat, per ajudar-te a crear la teva marca i a difondre-la, d’una manera didàctica i, fins i tot, divertida

 • Amb passió i entusiasme.
 • Posant a la teva disposició eines i recursos per fer-t’ho tot més fàcil.
 • Amb exemples pràctics on et puguis sentir identificat.
 • Amb la missió de fer-te perdre la por a la publicitat.
 • Amb la il·lusió que, si tens un producte, puguis reflexionar sobre com convertir-lo en una marca.
 • I, sobretot, perquè passis una bona estona llegint-lo, ja que és un llibre molt fàcil i divertit, amb anècdotes personals i amb històries molt properes.
aroma-de-marca-comprar-amazon