marta-royo-espinet

Una apassionada per les marques i per la publicitat

LA MEVA HISTÒRIA

Soc la Marta i em dedico a la creació i la difusió de marques amb passió.
T’acompanyo a definir qui ets, què fas i com ho pots comunicar per fer-te un lloc al mercat i vendre… més.

Soc una economista apassionada per la publicitat, mare de tres fills, autora del llibre Aroma de marca, del Barça, StV (sarrianenca de tota la vida), ganxeta d’adopció i enamorada de l’Empordà. També soc professora a la UOC, al grau de Comunicació, de l’assignatura Introducció a la publicitat.

Soc amiga dels meus amics, espontània, estimo la meva terra i soc apassionada en tot allò que faig.

FORMACIÓ

Tot i que la publicitat és la meva passió des de ben petita, vaig estudiar Econòmiques. I l’últim any de carrera, una mica per casualitat, vaig entrar a treballar en una agència de publicitat local, l’aleshores Arge, amb Quim Roca al capdavant. Un cop allà, com que no sabia res del sector, vaig haver de formar-me.

Primer vaig estudiar un màster en comunicació i, després, un altre màster en direcció de màrqueting.

Al cap d’un parell d’anys, entre l’experiència a Arge i la formació postcarrera, vaig veure que aquell seria el meu futur professional, el de la publicitat. I vaig ser molt feliç. Podria treballar i guanyar-me la vida amb allò que m’apassionava des de petita. I ara tenia un nom, i sonava bé. Treballaria en una agència de publicitat i, amb el temps, seria publicitària!

EXPERIÈNCIA

El que no sabia llavors és que, al cap de 17 anys, després de passar per diverses multinacionals (Publicis, TBWA i Saatchi) i un parell d’agències d’aquí (Global Healthcare i Sintagma), crearia la meva pròpia aventura.

I així, el 2011, naixia Mosaiking Comunicació, la meva agència de publicitat.

La passió i l’amor per les marques és el meu tret diferencial. I la meva proposta de valor és crear marques que enamorin, treballant d’una manera propera i fàcil.

MOSAIKING
EN NÚMEROS

ANYS D’EXPERIÈNCIA

+ 0
Passió, experiència i esforç són la clau de l’èxit.

EMPRESES

+ 0
He treballat per a més de 300 empreses de tot tipus, fent diverses tasques de comunicació.

CAMPANYES DE PUBLICITAT

+ 0
He dissenyat campanyes de publicitat de tot tipus i per tots els sectors.

BRAND AWARENESS

+ 0 %

En deu anys, el coneixement de la marca de Mosaiking ha crescut molt.

MARQUES CREADES

+ 0
He creat o he transformat, amb passió, més de 200 marques.

SECTORS

+ 0

He treballat en gairebé tots els sectors: gran consum, industrial, indústria farmacèutica, Administració pública, retail, docència, emprenedoria, professionals liberal

COL·LABORACIONS

el-jardin-de-sant-gervasi-i-sarria

Tot i que no soc periodista, m’agraden molt els mitjans de comunicació i parlar d’actualitat en clau de publicitat, la meva passió.

cataluna-radio
He col.laborat a força mitjans de comunicació del nostre país, sobre tot a Catalunya Ràdio i a Ràdio 4. Actualment escric al diari El Jardí de Sarrià i Sant Gervasi, on parlo també de l’actualitat en clau de publicitat, i estic oberta a noves col·laboracions.