Avui arriba una nova aroma a la teva llibreria

Aroma de Marca

Avui arriba una nova aroma a la teva llibreria

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ARTICLE

Hoy puede ser un gran día.

Plantéatelo así.

Aprovecharlo o que pase de largo

depende en parte de ti


Avui és un gran dia. Planteja-t’ho així…

M’he permès canviar la lletra, perquè per a mi i per als que m’estimen, avui ja és un gran dia… Avui arriba a les llibreries el meu primer llibre, l’Aroma de marca, un llibre pràctic, didàctic i, m’atreviria a dir, fins i tot força divertit, on a través de 15 casos pràctics dono les claus de com crear una bona marca.

Avui sento una especial emoció. Escriure un llibre és una experiència fantàstica.

A lAroma de marca he intentat traspassar al paper la meva experiència professional de més de 20 anys com a publicitària per aquests mons de Déu. Al llibre s’hi flairen marques i pistes per crear la teva marca. Alhora intento emocionar i tocar el cor del lector.

Aquests mesos d’escriptura també m’han anat molt bé per ordenar idees. Escriure és una bona manera de conèixer el nostre món intern i de drenar els racons de negativitat. Escriure ajuda a superar les pors i augmenta l’autoconeixement. Escriure ensenya a discriminar entre pensaments, emocions i sensacions. Escriure ajuda a endreçar les idees.

Bé, no m’enrotllo més. Aquí us deixo el text de la contraportada del llibre per si us fa gràcia anar-lo a comprar… 

“Mira al teu voltant. Estàs rodejat de productes que, en un moment o altre, faràs servir, i si ho no ho fas, tard o d’hora et transmetran emocions o et cridaran l’atenció. Ara, entre les mans, tens aquest llibre… I, si el tens, és perquè t’ha cridat l’atenció, i en això la imatge, la publicitat i la comunicació hi han ajudat. Potser hi ha alguna cosa que l’ha fet diferent del que hi ha fins ara. Alguna cosa que ha fet que te’l miris. I és que la diferenciació és, sens dubte, la base de la bona publicitat, així com també el fet que sigui únic. Aquest llibre vol ser un recull de tot això: t’ajudarà a crear una (bona) marca i a difondre-la a partir d’històries reals o exemples pràctics que han funcionat i altres en què l’autora ha treballat professionalment amb èxit”.

Avui arriba una nova aroma… Avui és un gran dia i demà també.

Pelea por lo que quieres

y no desesperes

si algo no anda bien.

Hoy puede ser un gran día.

¡Y mañana también!

 

Presentacions:

15 de novembre, a l’A Peu de Pàgina – Sarrià (Barcelona), amb Jordi Margarit.
22 de novembre, a La Impossible – Eixample (Barcelona), amb Jordi Margarit.
30 de novembre, a l’Espai Camaleònic – Girona, amb Txell Costa i Marcela Topor.